tisdag 31 juli 2012

Babyprylar

Hej alla goa och fina läsare..
Igår fick jag en massa prylar till Wayne som jag har här hemma när jag är barnvakt. Det jag fick ihop var en babysitter, babygym, bärsele, täcke, flera par påslakanset, matstol, en stor back med babyleksaker, en mobil till spjälsängen och en hoppgunga. Så nu har man lite saker som han kan ha och roa sig med.
Till och med Trassel tyckte om och bli buren i bärselen. Visste ser han riktigt söt ut i den.. Han är ju också en liten bebis <3 Men han är en liten korp också och försökt sno Waynes leksaker, men de fick han inte alls det. Så nu står backen med Waynes leksaker så att han inte kommer åt dem. Lovade dock Trassel att han skulle få dessa mjukis leksaker när wayne vuxit ur dem.

Julia fick ett par skor av sin kompis Marias mamma igår som jag la beslag på direkt. Glitter och glamour är ju min favorit. hihi..
Visst är de snygga? Jag älskar dem <3 Tack Julia!! <3
Jag måste ju bara lägga in bilderna som Rebecca skickade till mig efter att hon sminkat mina söner. Dagen efter var jag ner och klippte dem så Rebecca inte misstar sig flera ggr och tror det är två små systar hon har.. haha..

 Visst tusan ser de ut som små flickor här..haha..!! Mina pojkar.. haha. Till och med frisören frågade om min dotter (Marcuz) skulle klippas..haha, ja då dog jag av skratt. Då är det verkligen dags för en klippning.
Här är de nyklippta och ser ut som pojkar i varje fall.. Så inget mer sminkande här inte Rebecca. Lämnar man sina barn till Rebecca eller Alexsandra så får man tillbaka dem sminkade eller en ny hårfärg i typ nyanser av grönt eller orange. Haha.. Vilka storasystrar de har..

På kvällen hade vi filmtajm för andra kvällen i rad. Men jag sov mig igenom båda filmerna. Jag är sjukligt trött. I morgon blir det vårdcentralen. Kan inte köra bil utan att jag nästan somnar. Då är det jäkligt läskigt faktiskt.
Första filmen hette "The Big Year" och var rätt ok, de lilla jag såg. Andra filmen handlade om några fågelskådare.. Och de lilla jag såg av den så var den "skitdålig".

Klockan är nu 01.24 och jag backar inläggen så de hamnar på rätt dag..
Kommer tillbaka efter "Jerry Springer"




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar