lördag 21 juli 2012

Paket

Lördag, en helt vanlig lördag. Inget särskilt med den och inget speciellt har hänt heller. En helt vanlig tråkig lördag.
Här har inte hänt någonting. Grabbarna har varit på badhuset, precis vad de gjorde igår också. De har ju badkort där, och tur är väl det för bad utomhus vill ingen göra så här mot höstkanten. Sommar är det ju inte, det är kallt. Termometern hoppar inte över 20 graders strecket heller. Just nu är det 14 grader och som varmast har det varit 18 grader idag. I morgon står det i min Iphone att de ska bli upp mot 21 grader.. WOW!! De ska bli spännande att se.
Billy, Trassel och jag myste i soffan i morse.. Tittade på tv och drack mitt morgonkaffe.. Sedan somnade jag om. Sov helt värdelöst i natt igen och vaknade varannan timme ungefär och den dåliga sömnen på två timmar natten innan.. Har haft mikrosömn hela dagen idag.
Målade naglarna har jag gjort samtidigt som jag tittade på de mest töntigaste "såpan" jag vet.. Nämligen "Ensam Mamma Söker".. Men naglarna fick ett grönt lack och silverglitter som pricken över i:et.
Så tjusiga blev dom naglarna. Efteråt så passade jag på att färga håret i den röda nyansen.  Enligt Isabel Adrian från "Svenska Hollywood Fruar" så passar jag i den intensiva röda färgen till mina ögon =)
Nyfärgad och nyduschad. Och grillen har körts igång. Pastasallad med grillspjut och grillkorv. Det var riktigt gott med pastasallad till. Oftast så blir det ju nästan alltid samma saker till grillningen, vilket gör att man kräks på grillat efter sommaren. Trassel fick sig en "Hot Dog" som bara rullade iväg för honom..haha, han såg för lustig ut min lilla Trassel <3
Rullande hund.. "Hot Dogs" och Trassel har en brottningsmatch.. Fick hjälpa Trassel tillslut och bryta av korven i mindre bitar..

Jag och "Snutte Julle Bullen" är här på väg till Tempo i "Lina" för att hämta ett paket som jag fått och var nyfiken på. Det är liksom inte varje dag man får paket, bara så där :-)Inte varje dag man får sånt!!

tandblekningspacket- So White
Tandblekningspenna..
Lift Stick.



Nu har klockan tickat iväg.. Har under detta inlägg pausat för att vara fyllechaffis, varit på donken och blivit stoppad av polisen för alkoblås och körkortskontroll.. Hade tyvärr inte körkortet med mig, men jag slapp 500 kr i böter ändå.. Pjuuu..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar