tisdag 10 juli 2012

Jävliga skogar

Ligger i en kupe på ett gammalt tåg från 1200 talet eller så är den före Jesus födelse.. Gammalt, kallt och trångt. Ja, jag är ute på resa med mina lärjungar, Billy och Marcuz. Det är riktigt jävliga tider här i Gävletrakterna. Regnet har öst ner hela dagen.
Inte startade dagen heller så schysst mot mig heller.. Billy hade råkat ställa in GPS:en till något helt annat ställe här i de jävliga urskogarna. Körde en 10 mil vilse i Gävleskogarna. Höll ju på att få ADHD samt DAMP på samma gång. De var nära att den där GPS:en höll på att flyga ut genom fönstret. Tur så leta min Iphone mig till de rätta trakterna. 1 ½ timme senare kom vi fram till Furuvik här i Gävle. Lagom moloken så skulle vi checka in på tåget Orientexressen, men de gick inte alls för siig fören klockan 15.00. Tillbaka till huvudingången av Furuviksparken och gå in där och strosa medan ungarna åkte karusell..
När kl var 15.00 var jag och Marie iväg till campingen för att åter igen checka in på tåget. Drog även iväg in till själva Gävle och handlade korv med bröd som vi tänkte grilla lite senare.. Tjena att d gick o grilla i detta ösregn.
Trodde fan att jag skulle dö när jag såg vad "sugardaddy" har gett oss??!! Det var inte någon lyxsvit på de tåget inte.. Nänä.. Det är ytmässigt lika stor som vår lilla toalett hemma med 3 sovplatser som en våningsäng.




Efter vi då fått våra fina lyxboxar så gick vi in paken igen och kollade på djuren en sväng innan de stängde ner parken. Kom till aporna och den allt för roliga apan var riktigt retlig. Jag lipade med tungan åt honom och apjäveln svarade med att pekande med sitt långfinger mot sitt huvud som om han ville säga att jag var knäpp...haha COOL apa.
Träffade på en del andra djur också som getter, eller är det bockar.. Nåt lamm var det varje fall.. Här gullas det...





Satte på bocken.. haha.. Min nya sugardaddy?! Men helt galet sjukt här intill min kupe så måste tanten tagit med sig stora bocken till sin kupe.. Va de gör där inne kan an inte ta miste om.. Haha.. De är fruktansvärt lyhört här, man hör allt vad grannen säger.. Dock inte denna granntant för hon har andra konstiga läten för sig..
Nu måste jag sova.. Har ju lite till och berätta med de tar vi i morgon. Lika bra o försöka sova nu medans tanten och bocken är tysta.. Man vet ju aldrig när de börjar dunka i väggarna och ha konstiga läten för sig igen..

Ska smyga ut ur kupen och ta mig en cigg o sen sova..
God Natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar