onsdag 11 juli 2012

Livet i en bunker

Hårdare prövningar på dag två. Trodde jag skulle belönas med något riktigt fint efter första dagens prövningar!? Men inte fick jag något fint, jag fick ett rent helvete!!
De allra sista slantarna fick jag ta till kaffe 3 st muggar annars överlever jag inte.. Huvudsaken var väl att jag kunde tänka klart när inte resten klarade av det.. Maries plan om löven funka ju inte!! Min var lite bättre men de köpte aldrig några bikinin, de ville bara se mig byta om.. Hmm..
Morgonen när vi vaknade upp från Polarexpressen så var man riktigt risig, trött och fötterna var isbitar. Nåja, hemåt nu? Tss glöm det, ett meddelande från Sugardaddy att livet i "Finska Vinterkriget" var hemskt. Ärligt jag lyssnade inte, han har ju inte levt i finska vinterkriget så han inte yttra sig.. Men nu sörrö skulle vi ut på riktigt vildmarksliv och överleva.
Överlever vi forsränningen som stod på tur? Nja, Marie var så rädd att håret bara rest sig på henne.. haha, snygg frilla fick hon ju efter den rännan.. In i busken bara.. snacka om fästingar..

 Kolla in brudens frisyr.. haha hårresande fall alltså.. Bokat tid till frissan än Marie? Själv klarade jag forsrännan bland pirayor, krokodiler och apor.. Marcuz höll koll på karta och kompass..




Hängandes bland lianer och vingliga broar, in under broar och tunnlar bland håriga spindlar och träskmark. Det var riktigt läskigt. Mådde psykiskt inte bra av detta och hemma satt väl sugardaddy med skumpa o kaviar och njöt. Varför detta mot mig?


 "Sugardaddy" JAAG är hungrig, MAT!! Sittandes vid grillen utan en endaste korv, bara tummen att suga på.. Billy han checkar in tältet, kan vi sova här? Nä, det går inte.. ALDRIG i levet!!!

Vi hitta ett djur till, vad är detta? någon korsning med giraff och kossa? Vet du va det är?
Alla vet ju att NÖDEN inte kräver någon lag.. Iallafall var det så här, Marie hade bänkat sig där inne på dass och jag dansade utanför. Hon tjurade över att hon blev dumpad av soldaten hon fixade. Va fan, jag kan inte rå för att han älskar mig mera... Va fan va lite glad Marie, jag kirrade ju lite mat fifän!!
                                                                     OPSS!!
Se så Marie ser kär ut.. Här hånglas det i bunkern, minsann.. Var tvungen att slå Marie på truten och hångla upp den där soldaten så barnen kunde sno nyckeln i hans ficka under  tiden till mat förrådet.

Hade inte jag hånglat upp soldaten hade vare sig jag eller barnen överlevt idag. Marie hon tänkte bara på sig själv och jollrade i falsk stämma som vanligt "För han är ju miiiin SoolDAttT!!" Jag säger ju det, tur att jag fick kaffe, annars hade de ju verkligen inte varit någon med smart hjärna i denna bunker. Marie ville bara ha en ny man då den där hemma är värdelös?? -Va menar du där Marie? Nåja min soldat stod upp för sin sak i varje fall.. hehe ;-)
Vi har nyckeln till matskåpet.. Och här fanns det konserver med Ravioli med köttfärssås, präriegryta (som smaka gammal kofta), pytt i panna och så fanns det nyponsoppaleverpastej och nödlivsmedel..? Nödlivsmedel, ja de behövde vi verkligen.. haha!!

Marcuz kom på den briljanta ideen om att ge oss ut på de sju haven.. (han har tittat på pippi långstrump för mycket). Men det knepiga var att vi inte kunde få ner båten till vattnet och på torra land förde den oss inte en meter fram.. 
Vi fick helt enkelt krypa ner i en bunker igen..
 Billy är inte ett dugg road av att krypa ner i bunkern igen.. Men i bunkern fanns det i varje fall våningssängar och en karta så vi kunde hitta hem möjligen.. Tar mig en powernap och drömde om sola bahamas, och vackra män..! Vaknade upp svettig och helt i panik när jag upptäckte att drömmen inte var sann, utan jag var fast i en bunker.

 Denna skandalresa som "Sugardaddy" har skickat mig på som inte var ett ***** stjärnigt hotell utan ett liv i en trevåningssäng i en trång kupe, samt överlevnad i skogen bland farliga djur, livet i en bunker.. mm mm..  Hade utav denna man från bunkern läckt ut i pressen..
Nu blev det liv i karusellen då Sugardaddy förstog hur illa de var ställt och sände genast upp en fulltankad bil och lite snacks till bilfärden hemåt.. 
Idag lever jag och mår som jag brukar.. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar