fredag 27 juli 2012

Blogg torsk

Hej alla mina läsare.. Det fredag idag och jag vet att jag har varit slö med att blogga.. Hoppas ni ursäktar!! Men har privat anledning till att jag inte har bloggat. Dels för jag mått jävligt dåligt och haft väldiga smärtor samt så något privat som jag inte vill skriva ut här i bloggen.
Men nu är jag här och tänker göra ett litet inlägg åt er.
I onsdags så var Alexsandra här och målade staketet runt altanen. Detta är vår nya lärling.. Hehe, men någon riktig målare lär det då aldrig bli utav henne kan jag lova. Hon grisar mest och bäst..
Här har ni henne, målaren som hon tror sig vara.. Hm.. Ser ni mina tår som sticker fram och som hon målade vita =( Grr* Snygga tår jag fick va?
Sedan så körde jag, Billy och Alexsandra till Ica Maxi för jag skulle till Apoteket och Alexsandra skulle handla frukost. Men de blev inte bara frukost för henne, utan massor av gott.. Tror hon och Lennze har väldigt konstiga frukost vanor.. Tårtor och snask är vad de äter.. Psst tänk på figuren!!
Här försöker hon scanna in mig.. hehe.. Men de var alldeles för dyrt för hennes plånbok ;-)
Tårtfrukost (hon köpte 2 st, en till henne och en till gubben sin).

Här velar hon om vad hon ska ha för frukost i godishyllan..
Billy han välter hela godishyllan i jakt efter godis.. Denna lilla godisråtta alltså. Godis är gött, tycker Billy.. Yammi Yammi!!
Där efter körde jag hem lilla gumman hem till sitt.. Det var tungt och jobbigt att bära hem tårtor och snask (frukosten). Hoppas frukosten smakade bra?
Igår hände absolut ingenting pga att jag faktiskt mest sov bort hela dagen. Mådde inte alls bra och så kände jag mig rätt nere av situationen jag sitter i. Alla dessa prover, läkarutlåtande, väntan och ångesten över detta med magen.
Jag målade dock naglarna i rosa med glitter på, så tjusigt det blev..
Tjusiga va?
I onsdags fyllde även Rebecca år.. Var tyvärr inte med upp och firade henne, mest för att jag mådde så pissigt.
Men grattis till dig finaste unge på din 24 års dag.. Snart fyller du ikapp mig ;-)
Idag har jag varit med Marie och hennes barn och gått runt på stan och fönstershoppat.. Eller nja, jag skulle kolla rean eftersom grabbarna behöver lite t-shirts och shorts. Men inte hittade jag något speciellt till pojkarna inte. Hittade chinos shorts på herravdelningen till Billy för 50 kr paret, så jag köpte 3 st par.. Ett par bruna, ett par gröna och ett par gula. På barnavdelningen fanns de inget på rea till grabbarna, bara en massa flickkläder. Tror inte Mackan vill ha en klänning på sig.
Klippte till Billy och Marcuz idag också, de såg inte kloka ut i deras halvlånghåriga frisyrer. Det är deras pappa som vill ha dem långhåriga. Så nu fäller han väl en tår när barnen är kortklippta ;-) När syrran Rebecca sminkade dem igår i tron att grabbarna är systrar till henne istället för bröder så är det nog dags för klippning..
Nu ska han bli snygg i sin nya frisyr, även Billy..
Därefter tog vi en fika med Marie på Tidermans inne på Kringlan.. Jag en Cafe Latte och nån bakelse i en form.. Marie drack en Chai Latte som faktiskt smakade julglögg.. Fy, den var inge god.
Latte och bakelse..
Detta var gott med en fika och kul att träffa Marie, har inte sett henne sedan överlevnads äventyret i Furuvik. Här har ni gänget som vi fikade..
Här är Marcuz, nyklippt också..

Billy även han nyklippt..

Cilla frossar..

Marie med sin bakelse.. gott?

Fille hugger in på sin macka..
För billig penning köpte jag allt detta.. Det är en bling bling rosa mobilsmycke, ett rosa bling bling mobilskal, rengörnings-kit till mobil och datorer,skyddsplast, mobilpenna samt ett extra mobilbatteri.
Fick en superman dräkt till Trassel från Marie, som hennes hund hade vuxit ur.. Nu har jag två st Superman här.. Vilken är sötast? Hihi..

Nä nu ska jag göra mig i ordning och åka och äta middag med familjen..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar