lördag 28 juli 2012

Min morgon.. God morgon..

God morgon alla morgonpigga.. Själv vaknade jag 07.30 idag och låg och myste med alla gäster som kom och la sig i min säng i tur och ordning.
Trassel sov hos mig hela natten och ska helst av allt ligga tätt,tätt inpå en så man inte kan röra sig. Puffar man bort honom lite så är han snart tillbaka och vill gärna att man ska klia honom på magen. När jag vaknade så vaknade Billy också och kom upp och satte på kaffe till mamma, medan jag gick ut med Trassel en vända.

Väl tillbaka så la jag mig i i sängen med kaffe och yoghurt och då låg både Trassel och Billy där och snarkade. Jag satt med mobilen och fjanta med Marie. Och sprang upp och ner för fylla på kaffe eller yoghurt, röka men mest snyta mig. Den här förkyldningen tar verkligen kål på mig. Börja med pencillin igår. Inte nog med att man är förkyld man har en mage att tänka på också. Gaahh*
Julia hade två nattgäster inatt, men tror du inte hon också kom krypandes upp till mamma för och gosa. Ska börja ta tullavgift snart för alla snarkande filurer i min säng...

Nu har alla ungar dragit iväg, den ena med sina kompisar medan Billy och Marcuz drog till Sydpolen för och bada. Här har ni mina sovande smågrisar i min säng... Och min kaffe samt yoghurt..

Nu blir  det en dusch och så ska jag väl hitta på något antar jag.. Men vad? Tänkte på Malmamarknaden men nu är det lite sent att åka. Hur som helst in i duschen allra först.

Kolla här vi har toppat över 20 graders tempraturen idag.. Jajamensan.. Inte illa va?
Nä nu duschen va det.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar