lördag 7 juli 2012

Mot Götet..

Hallo mina fans..
I onsdags brände vi gummit på BMW:n ner mot Göteborg för att se Madonna. Ha lite barnfri helg. Men först så dumpades ungar lite här och där.. Billy åkte till Mormor i Nykvarn, Julia till Rebecca och Marcuz och till Farmor. Därefter hämta jag upp "Sugardaddy" vid Moraberg.
Sedan E4:an mot Göteborg. Stannade för piss och kaffepaus på Statoil i Stavsjö (va de nu ligger). Nånstans på vägen mot Götet.. Kaffet fick drickas i bilen.. Fortsätter neråt..
Jag lyckades somna i 2 timmar i bilen.. Natten innan mådde jag inte hundra 100%. Vilket jag inte gjorde nu heller eftersom tröttheten tar kål på mig ibland.
Nästa stopp blev på Mc Donalds i Hulta..? Nån som vart där eller hört talas om Hulta? Där jag åt lilla målet.
Nästa stopp var på Shell i Mölnlycke där vi tanka V-Power, så wrooooom iväg mot Göteborg..

Sedan fram med GPS:en för att smidigast hitta fram till Elite Park Avenue Hotel.. Hotell personalen tog hand om bilen och parkerade den åt oss..Väl framme slängde man sig givetvis i sängen för att upptäcka om den är skön el inte.. Det var den..




Härfrån hotellrummet ser man till Ullevi.. Alltså gångavstånd dit. Men innan blev det en middag på Restaurang "Tvåkanten" där jag drack "Pink Champagne" så klart ;-) och avnjöt en godaste ceasarsalladen. 
Vidare mot Ullevi så stannade vi till på Spice of asia för en drink till.. 
Men vilken drink sen, satan i gatan de var ju rena rama grönsalladen i o den smaka persilja, lovar de var säkert de också.. haha.. Den kallades Mojito.. Gräslig drink!!
Nu mot konserten med Madonna... MDNA 2012.. Ullevi..
Så där ja, om konserten och videos får ni i morgon för nu är jag trött och Trassel ska rastas en sista gång.. Tar en evig tid att lägga upp videos på Youtube.. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar