torsdag 26 april 2012

Trött idag!!

AAAAAHHHH! En miljon myror kryper towards me! (trötthet som orsakar Silvstedtsyndrom). Tro mig, mitt hus är en djungel, det kan vem som helst intyga... men borde inte allt med över fyra ben vara dött nu efter myrgift i dosor och myrspray? Nåja, ett tecken på att sommaren kanske är på väg nu då. Så fort jag känner något kryper på mig blir jag alldeles nipprig.

Jag är fruktansvärt jävla trött idag. Mycket gnäll - jag vet. Jag har sovit dåligt inatt igen. Fan, jag blir dum i huvudet på det här. Magen gör sig påmind och jobbiga läkarbesök och läkarsamtal samt infektioner som ger mig ångest. Mår åt helvete över att de aldrig ger med sig. Fick ännu mer antibiotika för en rätt allvarlig infektion idag. Orkar inte ens nämna det.
Glömde ta upp med min läkare om pollenallergi medicin också, men jag blev chockad över beskedet han gav mig.
Jag känner att jag tagit mig vatten över huvudet då jag har massor att göra med. Men det blir en biltur till vårdcentralen med min pollenallergi som känns typ som en 100årig stam fylld av klibbig kåda just nu. Niiice.

Vart tog vårvärmen vägen? Igår var det rätt behagligt ute. Idag känns ungefär som hundratusen minusgrader där ute. Jag känner mig som en karaktär i "The Day After Tomorrow". Den här jävla kylan äter ju upp en. Hur som helst så är det is is iskallt!! Tur att jag har min Björne-kostym. Fattar ni hur avtänd jag är på att gå ut i detta väder om jag säger att tvätten lockar mer? Eller för all del att träna styrke? Eller typ städa grabbarnas rum? Godkänt? Inte, nähä. Taklampan - here I come.
Har inhalerat sammanlagt en kaffekanna så rimligtvis borde jag vara jättepigg nu,  eller åtminstone övertrött.Men jag är bara trött!!

Kom på en sak, varje jäkla morgon runt klockan 04.00 så börjar en nån småfågel som hållit mig sällskap hela tidiga morgonen och varvat sin flygtur mellan trädgrenen och fönsterblecket. Jag gillar den inte, han (eller hon). Jag har döpt den till DiLeva. DiLeva, Sveriges jobbigaste fågeljävel.

Idag har Rebecca och Edwin fått komma hem med sin lille Wayne <3 Han är så urgullig så det finns inte. Söt filt han har va? Gosig och mysig. Den fick han av sina morbröder.

Måste säga att jag nog är världens snällaste mamma som idag har gett barnen en varsin ny telefon. Dem kommer här i veckan.
Julia fick den här: Xperia Ray


Billy fick denna: Xperia Play
Inte nog med det så fick de 500 kr var av mormor och shoppa för. Men de ska ha köpt minst ett klädersplagg var. Tror ni de lyckas? De drog på en gång ner på stan och shoppade.. hihi.. Ungar!!

Nu haar jag lagt min stackars döda mobil på laddning och när jag pussat klart på den och fått min beskärda del av strålning så ska jag ringa ihjäl er.

Nu vågar jag inte skönja er med mina vackra och innehållslösa ord längre för myrorna är utom synhåll och det kryper i hela mig.
Bjuder på en gammal bild på mig och den stolta modern till Wayne, snygga som vanligt ;)

ENJOY!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar