onsdag 25 april 2012

Babylycka

Är hemma idag, känner ingen ork för att vara ute i svängarna. Pollenallergin är grym just nu, som värsta förkyldningen  och ögonen rinner och kliar. Bäst att ringa VC i morgon för att få hem all medicin till de skiten. Hunden och katten drar även dem in pollen i pälsen och de måste duscha. Proooosit!

Som sagt en lugn dag med krämpor och pollenallergi samt en infektion i magen. Äter nu antibiotika. Kom ur säng kl 10.00 i morse och somna igen runt tretiden i en timme. Hela kroppen värker, rygg o leder. S.U.C.K!
Igår var  jag på läkarbesök och ska vidare till medicin, och Huddinge sjukhus för någon undersökning då jag kommer få ligga inne någon dag.. Inte roande för fem öre.

Helgen som var har jag varit på 40 års-party hos Laila, som jag sedan fick avbryta och dra hem. Hade så ont samt ett fruktansvärt illamående. Hela helgen har sett ut så, jag har mått räv.
Hur förklarar man sånt för folk utifrån som inte lever med sådana sjukdomar som jag gör? De går inte.. Nåja, skit i samma.
I måndags blev man mormor till en liten krake på 3100 kg och 48 lång och som fick namnet Wayne. Måste ju säga att han e de finaste jag sett, helt underbar. Jag blev såld totalt.
Shoppa kläder och Waynes första skor igår för 1500 kr och tror ni jag är klar? hehe.. Åhhh, nej!!
Han är så söt och så fin, finns faktiskt inte ord..





Vackraste babyn som finns <3

Nu blir det soffläge en stund till, sedan sängen. Är helt slut och sjuk samt skit ONT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar