torsdag 26 april 2012

Myrjävlar

Fick ett samtal från sköterskan att min läkare kommer att ringa på eftermiddagen. Blir lite orolig om vad sjutton det är nu? Har proverna visat något annat än infektionen? Jaja, får väl veta sen då. Försökte få tag på VC för att få tag på pollenmedicinerna jag behöver. MÅSTE ha det NU!! Jag dör av detta kliande och rinnande i näsa och ögon. Ska höra med min läkare om han möjligtvis kan skriva ut det åt mig eftersom VC är fullbokad idag.
Min läkare gratulerade mig i tisdags för att ha blivit mormor. Det var nämligen han som gjorde kejsarsnittet på Rebecca. Så han frågade om Rebecca var min eftersom vi bär ju samma efternamn hon och jag. Förklarade att hon är min bonusflicka med har själv valt namnet "Hedström". Åh, längtar redan efter att träffa dem. Får väl se om de kommer hem idag.

Alltså jag kommer inte igång alls idag. Ska köra mamma till stan och banken. Börjar kännas som luften inte räcker till. Inte för att vara elak eller så men jag mår åt "HELVETE" och orkar egentligen inte med detta idag. Jag har försökt allt idag. Har tagit Oxycontin 10 mg, och även ökat så jag har under dagen fått i mig 35 mg Oxynorm, voltaren, avslappnande medicin, Tramadol och nu tänker jag inte dra i mig mera. Helst vill jag dra täcket över huvudet och bara få sova.

Har ringt till Anticimex för vi har invaderats utav myror, de går inte bort vad vi än gör. Grr* Så nu jäklar kommer de hit och ska döda vartenda myra i hela huset. Skönt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar