söndag 29 april 2012

Min Wayne

Dagen som varit har gått fort. Middagen fick vi i oss kl 22.00 idag. Och jag äter i stort sätt inget mer än ett mål om dagen och var inte ens hungrig. Mina hungerkänslor är som bortblåsta. I morgon blir det träna av. Skiter i att läkaren förmana mig att icke träna på 14 dagar.
Idag har jag känt en sådan glädje, en bubblande glädje som jag inte känt på länge. Vad det beror på ska jag tala om. Det är lilla "Wayne" som ger mig den glädjen i livet just nu. Har bara haft tråkigheter de senaste 1 1/2 åren med dödsfall, operationer och fler diagnoser. Därför är detta så glädjefyllt. Jag är "Mormor", plastmormor egentligen. Men vad spelar de för roll, alla vet ändå att jag är plastmormor och Rebecca tycker det är helt ok att jag säger mormor endast. Och om de är ok för henne så. Wayne har dubbelt helt enkelt. 2 st morfar och 2 st mormor och kan gissa att han blir väldigt bortskämd liten prins.
Jag älskar den ungen så det finns inte ord för det <3 Jag som längtat och väntat i åratal på det här. Åhh, vad det bubblar av glädje.

I natt sov jag fruktansvärt illa pga värk. Kunde inte komma upp ur sängen utan att få hjälp i morse. Sådana dagar är förjävliga. Men jag lyckades på morgonkvisten att få bukt med den värsta smärtan. Nu har jag ont igen och de beror på för att jag har ätit mat. Mat är fan som gift för mig. Men jag måste tvinga i mig. Ett tag åt jag inget alls på väldigt länge, det bidrog med att jag mådde otroligt dåligt och blev väldig svag. Nu tvingar jag i mig mat, lika mycket som Marcuz som med äter som en myra.

Jag har idag färgat håret, ja i samma färg men man måste fylla i de röda ganska ofta eftersom de har en förmåga att se dassigt ut efter ett tag. De var mitt första projekt för dagen. Grabbarna drog till badhuset, och jag och Julia tog en vända till stan för att köpa födelsedagspresent till My.


Och jag hittade en rosa kavaj till mig, ingen stark rosa för de skär sig totalt med min illröda hårfärg. Men den här den är snygg..

Är det någon som kan gissa vad jag hittade på mer?? haha, nja de är nog inte de svåraste heller.. Nämligen mer kläder till Wayne. Min lilla älskling kommer bli bortskämd utav mig, de kan ni ge er tusan på. Han är min lycka, min glädje mitt allt. Och självklart går de inte vara snål till en sådan söt bebis.. Åhh, nej!! Jag blir sjuk av allt gulligt som finns att köpa till honom.
På BB fick han sina första märkesskor och en träningsoverall i märket Puma, han fick även en liten mjuk jeansjacka, mjuka jeans en body med KIZZ  och en stickad pipplångstrumströja (gotlandströjan) samt strumpor. Plus att han har fått kläder under resans gång, alltså under Beccas graviditet..Och idag blev det mer kläder som det här.
En body där det står "pytteliten" på, en haklapp, och en grå body.

En mjukisdress med tröja och byxa i svart med Barbapappa samt strumpor till.

En annan byxa och tröja och strumpor.

Sedan var vi hem till den nyblivna familjen och hälsade på. Med oss hade vi även tårta.. Här får ni bilder på lilla snyggingen Wayne...
Efter första blöjbytet...

Billy passar på att gosa med Wayne

Mysstund med Wayne...

Har mina funderingar på att kidnappa gullungen..

Blöjbyte igen..
Nu är denna dag slut och jag ska faktiskt krypa till kojs nu, är trött.. sov illa natten som var eftersom jag hade ont.

Sov Gott Alla Fina Läsare <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar