torsdag 11 augusti 2011

Triss på middag

Slö onsdag med chill i husvagnssoffan framför en film på Canal Plus. Barnen var på Liseberg och åkte karuseller till en förbannelse. Var lite folk eftersom det har varit dåligt väder, så de var inga köer alls. Vilket är ju bra om man vill åka mycket och det älskar ju mina barn.
Slog ihop förtältet idag medans de var torrt ute, ingen hitt om man slår ihop det blöt för då börjar de att mögla.
Sen på med spackel och fixa håret, åka in till stan och handla hudkräm och andra saker som var slut. Därefter hämtades Christian Hanson upp och vi käka middag ihop på en uteservering och där satt jag och frös 3 timmar.. Hade dock 2 jackor, 1 top och 2 fleecefiltar och ändå frös jag så jag hacka nästan tänder. Fy, det är höstväder nu. Riktigt usel sommar i år. Tråk.
När barnen hade ledsnat på Liseberg hämta vi dem och drog hem till husvagnen och hade lite mys. Nu sover Marcuz och Billy. Jag och Julia tittar på tv. En lugn och fin kväll helt enkelt..


Goa Gubbar från Göteborg.. En kille full av skratt och en rolig kompis..

En vanlig kväll i Göteborg med en god gemensam vän..
Åhhhh, nu har en säkring gått för värmen och jag vet inte hur man fixar det.. *MORR* Lite sent att ringa pappa nu också och fråga hur man gör.
Vi får se om vi åker ifrån Göteborg eller om vi stannar kvar ett dygn till. Hanson vill gärna visa oss Göteborgs Skärgård. Vi får se hur morgondagen känns.

Puss på er andra nattugglor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar