lördag 27 augusti 2011

Kärlek till min far/morfar

Pappa pappa min själafrände, du är verkligen den ende.
Som vet hur jag alltid känner, därför är vi de bästa vänner.
Ett nyttigt råd jag alltid får, då du är den som mig bäst förstår.... Men hur ska jag göra sen då?..

Hej på er! Fredag idag och jag har varit hos min pappa idag med. Min fina pappa mådde inte så mycket bättre idag heller. Han har sovit mestadels och orkar ingenting. Han orkade inte prata i telefonen men nån idag. Ville bara sova, sova, sova..
Idag när jag kom så blev det pussar och kramar, jag kan inte låta bli.. Jag drar fingrarna i hans tjocka, gyllenbruna hår och borrar ner ansiktet i det och drar in hans lukt i min näsa.. Han luktar så gott, det luktar pappa, min pappa. Kan man spara en lukt? Kan man spara en pappadoft? Åhhhh, näää nu kommer tårarna igen.. De tar verkligen aldrig slut..
Jag håller honom i handen och säger ideligen att jag "älskar" honom.. Och min pappa klappar mig på kinden och säger "jag älskar dig, mitt lilla Lotte-Gryn".. Ååååååååå Pappa.. Pappa pappa pappa pappa..

Pappa har fått i sig lite att äta idag och han har näringsdropp under natten nu och han fick 2 olika sorters sprutor mot illamående. Hoppas han blir lite mer piggare i morgon nu. Hoppas, hoppas..
Jag kan bara tänka vilken ångest han har, min älskade pappa..
Kom hem här strax innan tio ikväll och jag satte mig med Billy och pratade och så grät vi ihop, han och jag.. vi grät ihop för min pappa och Billys morfar.

Gick trappan upp för att byta om men gick in till Julia, där satt hon nedanför sängen och hela ansiktet var blött av tårar. Sätter mig hos henne och håller om varann och vi vaggar lite fram och tillbaka och gråter för min pappa och Julias morfar. Vi pratar lite och hon frågar om hur morfar mår idag.. Jag berättar mellan gråten och Julia ger mig en bok, en bok där hon skriver om morfar, hennes sorg och kärlek. Hon vill att jag ska läsa och jag läser med tårarna som rinner som floder. Det var fint skrivet vackert, bedjande och väldigt kärleksfullt.
Vi gråter tillsammans och vi gråter var för sig.. Jag för min pappa och barnen för sin morfar.

Vi älskar honom så mycket.. Älskade Pappa och Älskade Morfar..

Mamma, Pappa och jag och en förbannat mycket "kärlek"

Kan inte låta bli att pussas på min älskade Pappa..

Inte kan jag låta bli att kramas och sniffa i hans hår heller.. <3

Pappa med Alexsandra och en massa kärlek..

Visst är dom fina? En stolt morfar och ett stolt barnbarn..
Nu blir det sängen för mig och jag hoppas på lite bättre djupsömn i natt.. I morgon ska jag till Pappa..
Älskar dig Pappa <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar