söndag 26 december 2010

En annan dag

Annandagen eller en helt annan dag idag. Jag har berättat att min jul varit underbar på många vis i år. Denna värme och kärlek som var och givetvis fortfarande är. Kommer jag minnas tills jag dör. Hoppas jularna framöver blir precis lika fina som den var i år.

Tänker även på min faster som jag talade med på julafton, så otroligt rar hon är. Du ska veta faster (om du läser detta)  att mina tankar är hos dig och att dina varma ord du sa till mig gjorde mig glad. Jag hoppas verkligen att du Faster som är så godhjärtad till ALLA människor i din omgivning får hålla dig frisk, jag hoppas verkligen det! Hörde på din röst att du var nedstämd och jag kan förstå det, med allt du går igenom nu. Men ändå fast du har det tufft själv ger du ALLA en tröstande kram. Du är värd en stor Bamse kram du med. Älskar dig Faster!

Idag blir det den sista dagen med julmat och kommer att ha 6 st stora män som kommer att hjälpa mig att tömma all julmat från faten idag. Har sådana mängder med julmat kvar och efter idag åker resterna i soporna. Vill inte se mer julmat nu. Julmat i all ära, men det räcker nu.

Och vidare till grejen "julens slut". På juldagen läste jag åtskilliga som lydde något i stil med "jahopp, ännu en jul är slut". julen slut? På juldagen? Själv sitter jag här med julmusik i öronen i detta nu. För än är inte juletiden över.  Ge det till efter nyår i alla fall och inte när julklappspappret har burits ur huset.

I år var ju vädret på topp, helt vitt där ute. Vid sextiden så öppnade julklapparna, Marcuz var så ivrig och smått irriterad för att vi drog ut på det (lite med flit) hihi..
Vad fick jag då?
En värsting dator 27 tums Apple Mac 
Svindyra snygga underkläder
Body med tillhörande trosor
Anti rynkelkräm :-D
2 st Julkorgar med massor av smått och gott i
Ett fint vinställ

En svan och ett halsband
Biobiljetter och en fotografering
Badlakan
10 st limpor cigaretter, eller 100 paket cigaretter, eller 2000 st cigaretter.
Och jag som skulle sluta röka efter nyår...
Och massor av chokladkartonger
En vit skön morgonrock

Fick mycket mer som julblommor, en fantastiskt fin värmekudde som Marcuz hade gjort och med orden "den ska du ha på magen när du får ont" och det är kärlek det!!, askkopp och en hel del annat. 

En av de största och finaste julklappen är: 

Ja min pappa helt enkelt, som den 20 december i år fick röntkensvar om att det inte finns några förändringar. Alltså ingen cancer kvar. Vilken glädje, vilken lycka. Då kan ni förstå vilken kärlek och värme, skratt och även tårar vi haft den här julen. Mina älskade föräldrar, ni är bland det finaste jag har.

God fortsättning på er alla 
önskar 
Lilla jag.






1 kommentar: