onsdag 29 december 2010

Den är borta!

Oj, dagen har varit fullproppad. Av tråkiga händelser och ting dock.
Gick upp 05.30 och skulle vara på jobbet kl 07.00, det var jag men dock ingen annan.  07.10 kommer de första till bygget. Gjorde mitt sedan åkte jag och hämta ut biljetter till hockeymatchen SSK - DIF. Hittills har allt gått bra.
Hemma hittade jag inte min dif-tröja som jag tvättade i söndags. Ja tröjan är helt puts veck. Så jag och Julia har letat och verkligen vänt upp och ner på precis hela huset i fem hela timmar. Tröjan är helt borta, om Julia som tog hand om tvätten i måndags har förlagt den på ett ytterst konstigt ställe eller om någon har snott den kan jag inte svara på. Men jag är ledsen, har sorg typ. Helt allvarligt, tröjan var så grymt skön också och helt perfekt nu när det är kallt och snygg förstås.

Sen har dagen bara fortsatt med att vara så där som bara jag kan vara - konstigt gnällig! Jag har bara känt en sån märklig känsla av trötthet och varit allmänt osocial pga att jag irriterat mig på min förlorade tröja. Egentligen skulle jag nog ha dragit täcket över huvudet och sovit bort dagen och hela kvällen eller nörda framför bloggen vore väl något med. Det är synd om mig som är så populär, jag vet, haha.

Matchen var bra iallafall och det är alltid något, men de kändes fortfarande i mitt humör trots att DIF vann med 2-1.
Som om inte den här dagen har varit skit så sladdade bilen i det hala väglaget rakt in i en snödriva och fastnade givetvis. Efter mycket om och men fick vi loss bilen.
Tro nu inte att detta var de sista. Nej då! Jag förbarmade mig över det hala väglaget och hytte finger åt en galen kärring som tutade på mig när jag åkte rakt fram i ytterfilen i en tvåfilig rondell. Jag vet inte det, men i min körskolebok så stog det att man kunde göra så. Jag fick nog efter dagens händelser och funderade på att åka efter och slå na.

Nu struntar jag i bloggen och går och lägger mig o surar istället.
Lite bilder först:
Johanna fick nog spel på mig, snacka om totalt osocial jag var.. sorry Johanna!
DIF tjejerna :)
Hejja Djurgårn..


Lite gruff också..
 Matchen slutade med att förutspådda DIF vann med 2-1

GRATTIS!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar