onsdag 1 juni 2011

Är väldigt trött!

Det har varit många hetsiga dagar sedan vi kom hem från Turkiet. Jag själv har fyllt år, min pappa har fyllt år och även min mamma fyllde år när vi var i Turkiet. Och det har varit morsdag också, planering, handel och massor av förberedelser inför studenten. Pappa har inte heller mått så bra. Idag körde jag pappa till SÖS för cellgiftsbehandling, det är verkligen tufft nu, mycket känslor om det här med pappa, vilket är fruktansvärt jobbigt för alla nära. Jag kan bara tänka vilken ångest min pappa har, jag vet att han inte sover om nätterna och han har fruktansvärda smärtor. Jag tänker och grubblar väldigt mycket om allt, nu och senare, mamma och pappa, framtiden..mm mm..

Men just nu är jag väldigt trött, trött på ett underligt sätt. För det första mår jag inte så bra och vad vill jag inte gå in på än. Vill få ett läkarutlåtande först.
När barnen får sommarlov så tänker vi bosätta oss mer hos min pappa, vi bor helt enkelt i husvagnen. Jag känner det att jag vill vara med min pappa 24/7 och hjälpa till där eftersom det nu är väldigt tufft för pappa att ens åka iväg för att handla. Mamma har ju inte något körkort och de bor väldigt dumt till. Dåligt med bussar till och från Taxinge.
Söker med ljus och lykta efter en lämplig lägenhet i stan här så de kan sälja av huset.
Mina söner kommer kunna hjälpa till på tomten med gräsklippning mm mm.. Min finaste mamma behöver även hon hjälp, för allt är väldigt tungt för henne.. Tänker på min mamma ofta ofta.

I helgen skulle jag ha åkt på en kryssning med Partyligan, men pga hur läget är med finaste Pappa så känner jag att jag inte bara kan lämna föräldrarna. Tänk om något händer och då sitter jag fast på en båtjävel. Det går bara inte helt enkelt. Så jag åker inte den här gången.

Nu ska jag fortsätta med att sova som jag har gjort mest hela tiden idag.
I morgon fortsätter jag att lägga upp bilder från "Studentmottagningen".

Lev väl, lev nu!
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar