söndag 26 juni 2011

Min midsommar

Min Midsommar blev inte som er alla andras. Era var säkert full av glädje, skratt, dans runt midsommarstången, goda drinkar och roliga lekar.
För mig och mina kära blev det aldrig den där riktiga svenska midsommaren med alla kopiösa mängder med färskpotatis kombinerat med nubbe och toppen på isberget alla dessa lekar... Säckhoppning och springa med potatis på sked. Det blev heller aldrig något hoppande runt midsommarstången med små grodorna mm.

Vi åkte hem till mina föräldrar med en vacker blombukett med solrosor och en jordgubbstårta och vi fikade och småpratade. Pappa var så tystlåten och hade ont. Tillslut så var han tvungen att lägga sig på soffan. Jag satt där på golvet bredvid honom och kramade om min pappa, vi grät tillsammans, tröstade varann och vi småpratade. Jag älskar dig Pappa..<3



Jag älskar er mina fina föräldrar, ni är bäst och jag är lycklig över att ha just er som föräldrar. För tänk, jag har haft en riktigt fin barndom och vi har en fin och nära relation till varandra. Det jag kan prata med min mamma om kan jag lika mycket prata med min pappa om. Jag är stolt över att jag har sådana underbara föräldrar.
Idag har jag varit trött, jag har varit hängig och nere. Men jag var hem till Johanna en stund idag och det var riktigt skönt att få prata lite. Hon dela med sig av sitt och jag med mitt. Du är guld du Johanna <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar