söndag 26 juni 2011

Paaaaaaaaaappa..

Min pappa. Min pappa. Du är så sjuk i den mest fruktade, elakaste, vidrigaste sjukdomen i världen, den där cancern. Den där cancern äter upp min pappa inifrån. PAAAAPPA du får inte lämna mig här, pappa!!! Paaappa det du får inte, jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig pappa!! Hur?hur?hur?
Du är min älskade pappa. Du är mannen i mitt liv och du är mannen som gav mig liv. Jag älskar dig så pappa. Du klappar min kind så ömt med tårar i ögonen och säger "jag älskar dig min lilla Lotta, min lilla flicka. Som en klippa o stormen är du för mig pappa!!
Säg inte att livet går vidare, för det gör det inte!! Utan min pappa är jag ingenting.. Jag har aldrig, aldrig känt en sån här smärta. Jag har aldrig varit mer trasig än vad jag är nu!! Den förbaskade smärtan, oron, maktlösheten och så kan jag inte rädda dig, om jag bara kunde pappa, skulle jag gå över vatten och eld.. om jag bara kunde.. Pappa lämna mig inte, gör inte det, snälla, snälla, snälla. Om du nu gud finns, snälla låt min pappa få leva, snälla gud!!
Om jag varit ledsen så har du tröstat mig, alltid. Jag minns en gång när jag var ledsen och då var jag kanske 8-9 år gammal. Då tog du mig i din famn som ett litet barn och vagga mig tryggt. Jag vill ha tillbaka just den stunden av trygghet. Precis just den!!

Jag ler lite för mig själv bland alla tårar. Tårar som aldrig tar slut. Jag gråter varje dag, både i din famn och i min ensamhet.  Men jag ler och tänker tillbaka på när jag var barn, så mycket du har gett mig pappa, så en otroligt mycket kärlek och värme. Alla semestrar med husvagnen och husvagnssemestrar har du alltid älskat och gör det än idag. Du har visat mig så mycket, du har lärt mig så mycket och du har gett mig så mycket. Det var du som gav mig namnet Ann-charlotte och det är du som gav mig mitt liv och du är mannen i mitt liv mitt lilla "Gertegryn"

Pappa...
Du är min älskade pappa.
Så ömt och varmt du min kind klappa.
Som en klippa i stormen du alltidstadigt står.
Du finns alltid där och torkar bort min tår.
Du busar, skojar, skrattar och ler.
Med en faders ögon du genom mig ser.
Jag har så mycket att tacka dej för.
Du vill alltid mitt bästa som en pappa gör.
Min älskade Pappa och jag <3<3<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar