torsdag 23 juni 2011

Marcuz skadad igen..

Ja nu har det alltså hänt igen, Marcuz har cyklat omkull IGEN!! Det var väl drygt 3 månader sedan som han cyklade omkull och fick en kraftig hjärnskakning och fick ligga ett dygn på sjukhus.
Tror ni sonen min hade lärt sig något om att använda cykelhjälm då? Nej, nej!! Den ungen cyklar för glatta livet utan hjälm och lyssnar inte ett dugg när man säger till honom. Nu tänker jag låsa fast cykeln nere i källaren och så kommer den vara låst tills han lärt sig använda hjälm!! Nu är det bara så, han lärde sig inte första gången och tror inte han kommer lära sig den här gången heller.

Billy ringde runt 21.00 tiden och tala om att Mackan hade ramlat igen och slagit huvudet och även slagit ut en framtand. In i bilen och ner till centralen och där står grabbarna med deras kompisar och som tur tog hand om lilla gubben. Såg direkt att jacket på hakan borde sys, men han gnällde om att han hade ont i käken och att den kändes sned.
På sjukhuset här i Södertälje sydde de 4-5 stygn i hakan och undersökte käken flera ggr. De ville skicka upp honom på röntgen men var ändå tveksamma till det eftersom det är en röntgen som ger väldigt mycket strålning för ett barn. Fungerar inte med en vanlig röntgen i ansiktet.
Det var väldigt mycket om och men om käken där. Hur som bestämde de att dom skulle röntga i morgonbitti, så vi skulle komma tillbaka då till akuten. Men efter hon hade sytt och så undersökte hon Marcuz igen när han hade bedövning och verkade väldigt tveksam till slut. Hon ringde då till Huddinges käkspecialister och de vill kolla honom i morgon. Så i morgon ska de ringa från Huddinge Sjukhus och så ska vi få en tid under dagen. Måste också få tag i tandläkaren eftersom tanden är verkligen AV, hela tanden är i stort sätt borta och inte var det den han slog ut i förra vändan heller utan den brevid.
Nu får vi se vad käkspecialisterna säger i morgon och hoppas det inte är något allvarligt eller stort fel.

Min lilla Marcuz, han har verkligen en massa otur. Och sen kan man undra varför det hela tiden händer massa tråkigheter runt oss hela tiden helt non-stop?????
Men nu ska jag sova, om det går. Har tagit full dos med morfin och även en insomningstablett. Den här värken gör mig helt pling-plong..
Och hoppas mest av allt att sonen sår sova smärtfritt hela natten. Älskade, älskade gullunge. Vad ska man säga? Hur som så älskar jag den där ungen så mycket.
Sov Gott alla andra olyckskorpar där ute i cybervärlden (ni är inte ensamma).

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar