fredag 3 juni 2011

Ut i skogen

Härliga sommarväder. Helt otroligt, man är ju van med regn och kallt, men vädergudarna här överraskat oss reält. Sitter nu vid datorn och är överjordiskt trött, samtidigt målar jag naglarna och lagt en ansiktsmask.
Har varit ute i skogen idag. Ni undrar säkert vad jag gör i skogen som aldrig åker utanför stan typ. Nettan ringde och frågade mig om jag ville följa med henne när hon skulle åka ut och lägga spår till sin jycke. Det var riktigt mysig att sitta där på en filt och dricka kaffe och prata om allt möjligt. Och bättra på brännan på samma gång.

Efter vår tretimmars utflykt till skogen så åkte jag hem och drog sedan iväg hem till Marie som precis blivit opererad. Var dit med en blomma och hoppas verkligen hon kommer på fötter snart. Det är verkligen jobbigt med operationer, det gör ju så förbaskat ont. Krya på dig Marie <3.

Här på kvällningen har vi haft middagsgäster och jag tror jag åt lite för mycket utav den goda maten och efterrätten som bestod av jordgubbar med glass. En ca 30 minuter efter allt gott så fick jag världens ont i magen, började kallsvettas och trodde fan att jag skulle dö. Det var bara få i sig morfintabletter i högsta dos. De hjälpte lite och jag slumra till sen. Nu sitter jag och börjar känna att samma kraftiga värk är tillbaka och har tagit morfin igen. Här gäller det att toppa smärtorna.
Det är ödesdigert att inte kunna åka och göra vad man vill, gå ut eller röra sig från rummet över huvud taget.
Feckin mag jävel!
Och trött, den här tröttheten tar död på mig. Det har varit så mycket nu att jag är så slut rent kroppsligt. Min läkare sen då, han har semester igen. Va fan!! Smärtorna blir bara mer o mer och kraftigare o kraftigare för var gång nu. Jävla skit!! Hur ska jag klara att vänta tills dess?

Men här nu ikväll! Seriöst! Det har varit ett helvete under kvällen, och nu är det dags igen. Pleas låt morfinet vinna så jag får sova i natt. Vill inte ligga och vrida och vända mig som en ål.

Denna söta lilla nallebjörn fick jag utav Nettan idag.. Söt va?
Dröm söta drömmar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar