tisdag 5 juni 2012

Sjukt..

Prosit!!
Så har jag fått en epidemi av halsont, bihållsinflammation och öroninflammmation. Himla lägligt och en kur med antibiotika på det. Inte nog med det så väcktes jag i morse av en brutal smärta i magen. Sen stegade jag ut, måttligt vacker - snarare rejält risig. Iväg till sjukhuset och ligga där i 3 timmar för dropp.
ONT I MAGEN HAR JAG!
Försökt med allt skit till knasiga piller i alla regnbågens färger jag fått. Funkish nadish. What too dooo? Det känns som någon sliter tag i högra sidan och försöker vrida runt och sedan har jag en brännande, huggande känsla mest hela tiden. Bara gå på toa känns som en fet bedrift! Jävla skitmage!!
Blir på dåligt humör pga att det gör så ont. Kramperna gör att pulsen blir skyhög, man får svettningar, spänd och krampaktig. Har provat alla möjliga mediciner mot det med mera. Men nää.. magen gör sig påmind ändå.

På något sjukligt plan är jag sugen på glögg och pepparkakor. Har det med vädret att göra eller kan det ha att göra med min sinnesförvirring som har rått.
Regn och åter regn har gjort att jag nynnar på regn hos mig med Orup... 
Var hem till dottern en sväng och myste med henne en stund. Man saknar dem när de blivit så stora att de flyttat hemifrån. Snyft!!
Skulle inte klimathotet medföra global uppvärmning? Nu ska jag sprida ryktet att det bara är en myt.

Puss och Kram!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar