lördag 23 juni 2012

Midsommar

Då var 2012 års Midsommarafton över. Sköööönt!! Ja jag är ingen älskare utav midsommarafton eller nyårsafton. Har aldrig varit ens som barn. Varför vet jag inte.. bara e så helt enkelt. Men nu är det ju så att de helgerna nu finns och bör ju firas.. Men visst är det klart mysigt att se barnen dansa runt midsommarstången, äta färskpotatis, sill, lax, gräddfil med gräslök. Och sedan grilla en massa gott. Men ändå... Gillar inte den där extrema fyllan när barn finns med på sådana familj o släkt tillställningar..

De tråkiga var att sedan i torsdags har jag varit riktigt keff i magen och haft svårt med att äta alls. Och då givetvis också igår, på självaste midsommarafton. Vi hade ett gäng finnar här igår som gästade oss och de var ju trevligt. Men mindre trevligt att man inte kunde förstå vad de prata om. Tänkte på de där idag faktiskt, barn som inte kan tala samma språk har ändå lättare att förstå varann på något underligt vis. Min underbara dotter Alexsandra kom över iallafall, så jag hade någon vuxen att prata med i varje fall. Hennes pojkvän låg dunderförkyld och mådde inte alls bra. De skulle egentligen ha varit hos pojkvännens mamma, men eftersom han var dunderdålig så kom Alexsandra hit och fira midsommar med mamma. Pojkvännen hade legat hela dagen och sovit, när han vakna till var stackarn hungrig så vi plockade ihop lite mat åt honom i matlådor som han kom förbi och hämtade. Han fick även med sig lite mediciner som jag hade hemma. Krya på dig nu Lennze.
Saknade Rebecca här också men de var i Kallfors och firade midsommar där med sina vänner. Ska i veckan kidnappa mitt söta barnbarn <3 hihiii...

Marcuz han var en riktig duktig grabb på att göra midsommarstång och midsommarkransar. Han gjorde en varsin midsommarkrans till mig och Julia. Min fina duktiga son tyckte att vi tjejer ska ha kransar i håret..
Visst är vi söta jag och Julia i våra fina kransar i håret och så midsommarpussen <3 Min fina flicka <3
Gillar verkligen den här bilden på mig och min dotter, den talar för sig själv tycker jag.. Kärlek mellan "mor och dotter".
Jag, Julia och Alexsandra tog en dans runt midsommarstången och sjöng "små grodorna är lustiga att se" Ganska fin skönsång och inte alls lika falskt som "Marie" när hon kom och våldgästade mig i duschen när jag fyllde år ;-) hihiii..
Vem smyger bakom stången??? Alexsandra kanske?..hehe Tittut...
Olalaalallllaaaaa...

Kan man klättra på den här?

Alexsandra och Julia dansar runt midsommarstången..

Små grodorna, små grodorna är lustiga att se, ej öron ej svansar hava de... tralalalaa...
Snurrar runt runt runt.. Yr jaaaaa..
Blev för mycket dans så man blev alldeles utmattad.. Leo kom och undrade vad vi pysslade med. Min fina kisse katt..
Gosar med finaste "Leo"
Alexsandra gjorde en supergod drink till mig.. Grymt god och ännu godare i mitt fina "Carolina Gynning" cocktailglas. Visst ser den god ut. Kanske var det så att den smakade så pass god eftersom Alexsandras andra namn är just "Barbie"..
"Barbie" har gjort en sommardrink till mig..


Mat i stora lass.. Och gott var det faktiskt. Sedan blev det lite chill framför en sprakande brasa och så klart jordgubbar och glass..

Skönt att det inte regnade på midsommar i år som alla andra år.. I år kunde man sitta utomhus och äta och ha det mysigt framför brasan.. Inte illa va?
Midsommar fina va...

Flum och skum bilder...

Vackra Alexsandra <3

Kvällsmyyyyyyys!!!
Hoppas ni också har haft en trevlig midsommar med god mat och en och annan snaps till sillen.. Själv hoppade jag över snapsen. 

God fortsättning på midsommarhelgen.. 
Kramar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar