torsdag 28 juni 2012

Lotta talar i natten..

Nattsuddar... och sluddrar..
Har ont men börjar bli trött, så jag ska kurra ihop mig i soffan faktiskt och slötitta på tv:n en stund. Bästa sömnpillret.
Kom på kl 00.30 att jag bara hade en cigg kvar.. Panik nästan ju!! Vem överlever en cigg tills i morgon? Inte jag i varje fall. Så söta Julia följde med mig till Östertälje för köpa cigg, vilket kosta mig en chipspåse åt henne.
När jag kom dit så var det en massa slödder där som stod och hängde. Gillar absolut inte att åka till Statoil själv sent på kvällarna. Men vi hade tur, träffa på Micke som är polis när vi var där. Tydligen var de något tjafs där på Statoil.
När vi kom hem sprang vi ut med Trasssel och blev livrädda för de prasslade i buskar och flög fladdermöss.. Hua tom Trassel blev rädd.
Men ack så söt han blev med en gul rosett på huvudet. Min älskade vovve <3
Kollade en stund på "Jerry Springer" som är helt sjukt showprogram. Kolla in det någongång om ni har svårt för att sova. Börjar 23.50 och håller på i en timme. För gick det runt 18.00 tiden och höll på i 2 timmar. Då så låg jag och min raring i sängen efter middag och tittade med kaffetåren till. Det var faktiskt mys och ibland blev det powernap.
Kikar på "Jerry Springer"..
Hittade en bild från Alexsandras FB sida.. Tyckte de var riktigt sött så jag stal den.. Denna är från midsommarafton <3
Rikslarm till dig Alexsandra... Kan du vara hundvakt till Trassel från onsdag morgon till fredag eftermiddag/kväll eftersom jag och "<3 " ska på Madonna i Göteborg??

Billy ska till Mormor, Julia till Rebecca och Marcuz till farmor. Så Mackan kan springa ut med Trassel ifall de krockar med jobbet. Pleas.. Annars snor jag tillbaka min platta.
Har jag visat Alexsandras lilla tillskott som de ska hämta om 2-3 veckor.. En liten söt kisse. En blandras av Bengal och norsk skogskatt.
Den ska heta Simba.. Varför inte Kissie? haha
Sötaste Trassel får säga god natt till er alla ikväll! :-)
Det är nämligen dags för oss att krypa i säng här. Jag har inte varit så kry ikväll, så jag har bara legat nedbäddad i soffan, halvsovit och slötittat på allt möjligt skit..Gillar faktiskt Tv4 Fakta och TLC. Men nu hoppas jag på en god natts sömn så jag kanske mår lite bättre i morgon. Det är kramperna och illamåeendet  som inte riktigt vill ge med sig, utan spökar av och till hela tiden så fort jag utsätts för någon retning.Idag var de salladen och Ikväll var det en minihamburgare från Max.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar