söndag 17 juni 2012

Angelica och Thobias

Igår var vi bjudna till Angelica och Thobias bröllop i Taxinge kyrka. Vad fina dom var och är givetvis fortfarande. Angelica var lik en prinsessa i sin vackra brudklänning och fina håruppsättning. Strålande vacker <3

Hon stegade in men Pappa Fikri ,bakom söta Izabelle och Clara som var brudnäbbar. Tätt följt med Patricia och Rebecca som brudtärnor. Efter de sagt "JAAA" (började tårarna rinna) till varann och brytt ringar, samt kysst varann stega de ut till utgångsmusiken "När vi två blir en, med Gyllene Tider. Det blåstes bubblor och kastas ris över brudparet. När risen flög över bruden så skrek hon "Edwiiiiiin" hehe, men de var ju flera som kastade och hade med sig ris. Men Edwin fick skulden.. Haha.. Den där Edwin alltså ;-)

Efter vi fått plåtat brudparet åkte de iväg för att fotas medans vi åkte till "Nykvarns Herrgård" för mingel med skumpa och smågott. När brudparet kom tillbaka så blev det hyllningar och så skålade vi med brudparet. Sedan övergick vi till middag, med tal från brudgummens far och brudens mor, samt lästes telegram upp och tårtan skars upp av brudparet som sedan fick leka lekar.

Efter bröllopsvalsen så var partyt i full gång. Brudgummen och bruden flög omkring.. (druckit för mycket red bull).
Det var dans hela natten.. Och bruden fortfarande lite vacker.

Här bjuder jag på ett bildregn av deras bröllop..




























Ett stort Tack till brudparet för ett riktigt vackert och fint bröllop. Lycka till med kärleken nu <3 Lite senare ikväll avslöjar jag lite som hände på en annan plats.. Ops!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar