måndag 10 januari 2011

Vad sjukt!

Sjukhus är inte kul. Inte för ynka fem öre!! Och sjukhus luktar illa. Sjukhus gör en sjuk efter att man har träffat en läkare. Varför?
Fick en omild undersökning idag, det gjorde så förbannat ont och jag skrek och bet i min tröjärm av smärta. Och av ren reflex kickade jag läkaren i huvudet. Tror hon blev tjurig. Men de skiter jag i för de gjorde fan ondare på mig och har fortfarande svinont och kan inte stå upprätt. Tack så jävla mycket! En något förargad Lotta går därifrån och lovar mig själv att aldrig med besöka denna läkare på Kirurgen.
Efter den där undersökningen skulle jag till provmottagningen för att ta prover som jag skulle ha gjort den 14 december egentligen. Men hade varken lust eller ork då. Hon som tog proverna var riktigt skicklig för det kändes ingenting. Ett plus där!

Nu är jag hemma och fick i mig thaimat och skulle vara 4 timmar fastande innan nästa tripp till sjukhuset. Men de ringde för dryga timmen sen och avbokade mig från röntgen. Röntgen maskinen har gått sönder. Jag har mina misstankar om hur detta har gått till.. Säg nu inget till Johanna, men jag ska för en gångs skull skvallra lite här på bloggen.
Johanna besökte röntgen avd idag kl 9.30 och sköterskan sa i telefonen att apparaten fungerade i morse. Nu fungerar inte maskinen och jag tror att Johanna har pajjat den på någotvis. Hur undrar jag nu? Johanna?
Jaja... så kan det gå så kan det gå!!
Har tröstat mig med en Paradis chokladask. Och cola till det givetvis. I stora mängder. Fy fan vad äckligt.
Annars är det lugnt.. det rullar på. Hopp om livet osv. Haha...
Nu ska jag till Stockholm en sväng och hämta mina biljetter för matchen i morgon. Skulle hämtat dem i fredags men var för lat.

Mors och hej!

2 kommentarer:

  1. Haha den där Johanna alltsåå ;-)

    Jobbigt med dumma undersökningar :-(
    Kramis på dig!!

    SvaraRadera
  2. Hehe, ja du en riktig vandal..hehe

    SvaraRadera