lördag 29 januari 2011

Hemma hos Nettan

Morgonen var helt underbar, vaknade upp och var på strålande humör. Kaffe och sedan iväg med minstingen på hockey. Lånade med mig en dator som inte är min och satt och surfa lite medans grabben tränade. Hittade lite konstigheter i den datorn.. haha.
Visst är det tidiga lördagar, men jag tycker det är värt det. Marcuz gillar det verkligen och då är det jätteroligt att vara med och se hur han utvecklas.
Efter träningen åkte vi till "Nettan" och jag stannade och köpte med mig vackert lilafärgade tulpaner till henne. Själv ser jag till att det alltid finns fina tulpaner på mitt köksbord. Tycker det är så fint och man tänker på att snart är våren här.
Nettan hade bakat en jättegod äppelpaj med vaniljssås till som hon bjöd mig och grabbarna på. Efter en härlig pratstund om ditten och datten så drog vi hemåt.
Här ska ni få dagens pinsammaste.. Var tvungen att fylla på luft i däcken på bilen. Men sedan stog jag där som en riktig fåne och visste inte hur man gjorde.. Haha.. Men då kom ju räddaren i nöden och kirrade biffen hur lätt som helst. Min son kan, men inte jag.. Blond? Ja, snart så.. haha..
Men man kanske ska byta bil när det är dags att lufta däck eller tanka bilen. Hatar att tanka den med.

Ikväll blir det kanske utgång, det beror helt o hållet på omständigheterna så att säga.

Bye Bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar