torsdag 6 januari 2011

Lill-lördagen


Igår var jag ute en stund med mina vänner, och det var helt OK så länge det varade. Fick som alla vet väldigt ont i magen och då blir det väldigt jobbigt att vara social. Och så fick jag hemlängtan och drog hem. Drack ingenting igår och hade bilen med mig, så jag kom snabbt hem. Väl hemma var de inte roligare eftersom värken bara blev värre o värre.. S.U.C.K
På bildmaraton här ser ni först o främst mig, Pia, Lala och Pasi. Men vi var många fler, var inte speciellt flitig med kameran igår.

Idag har jag bara varit hemma och är vaken o sover om vart annat.
Wifey Johanna var här med "JR" och hälsade på, och vi prata strunt om allt mellan himmel och jord. Johanna har alltid en läkande effekt och man känner sig alltid gladare efter ha träffat henne. Kanske blir det en liten sväng ut i morgon med Johanna.

Nu blir det en kaffe och mysa framför tv:n. Julia har Lailas dotter Kajsa här idag och hon ska sova över och de smaskar massa godis och chips.. haha, de är mys de med.

Tjohej!!

1 kommentar:

  1. Gud vad pasi ser annorlunda sist jag såg han :) Fast det var väl ett bra tag sen! Du får hälsa från mig nästa gång du träffar han. om han nu kommer ihåg mig :)

    SvaraRadera