onsdag 19 januari 2011

Det har gått upp ett ljus

Jag har sån jävla torka.
Tycker det är jätte tråkigt faktiskt.
Sånt jag skulle vilja skriva om, KAN jag inte skriva om.
Det skulle vara "att gå lite för långt"...
Jag har dessutom inget vettigt att skriva heller.
Har tappat gnistan lite kanske...
Tokigt.
Kul vetande va? :)
Intresseklubben ringde...
Det var visst inga medlemmar kvar.
HAHA! Shit vad vitsig jag är.
Men men.
Jag är tillbaka i sadeln snart igen.

Idag köpte min dotter en massa ljus till mig,  hon skulle ändå ner på stan och köpa födelsedagspresent till pojkvännen.  Påsen med alla dessa ljus jag gjorde beställning på var tydligen jättetung.
Men jag älskar  ljus och grannarna måste tro att hela huset står i brand här varje kväll. Men det är fint, mysigt och rogivande. Det är som medicin för själen helt enkelt. 


Igår fick jag av min "finaste" en ljusstake, eller en kandelaber rättare sagt. Vet ni jag kan inte uttala kandelaber.. de låter helsjukt och alla skrattar åt mig. Det är en stake av modell större ;-) Är helt tokig i stakar (ljusstakar) jaja, nu ska jag inte krångla till det här med stakar och vekar.. haha.. lämnar området nu och visar en bild på sta....!!!
Och vackra Alexsandra kom hem med 5 st färska semlor från Tidermans idag och bjöd oss alla på. Men vi alla var så mätta efter maten att ingen orkade knappt. Frukost till i morgon kanske?
Jag har då allt världens finaste barn och visst gör de sina bus och dumheter då och då.. Och det vet jag att de kan göra och att de gör. Men jag skulle aldrig vara den mamman som tror stenhårt att "Mina barn är felfria och gör aldrig någonting" Om jag har den inställningen och tron så hjälper jag inte mina barn utan jag skälper dem däremot. Det kommer bli tufft för ett sådant barn när den blir stor. Jag är inte den godtrogna som tror att mina barn aldrig gör något fel. Men tyvärr finns de dem föräldrar som inte vill öppna ögonen och inse att deras barn också kan göra fel. Det är också fel lära att lägga skuld på andras barn när ens eget gör exakt samma fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar