söndag 30 december 2012

Cupcakes bak

Imorgon är det nyår! Är det några av er som har några löften? Jag själv tror inte på såna där listor, där man ska bocka av massa onödiga saker. Så jag skiter i det så slipper jag bli besviken sen också.

 Idag har jag varit hos Tandläkaren akut för jag hade så förbannat ont i en tand. Vilket visade sig vara helt fel tand som jag hade ont i. Har ju en rotfyllning som jag ska göra på en tand längst bak, med de var inte där jag hade ont. De var tanden bredvid. Men den tanden var helt frisk, men jag har bitit ihop käkarna så hårt att den friska tanden har fått tagit smällen. Tack och lov behövdes de inte dras ut någon tand som jag var bergsäker på att jag skulle få göra. Men de påbörjades en rotfyllning på tanden längst bak. Ruinerad blev jag också. Så skoj så här efter jul och mellan nyår. Mamma letade upp tandläkare i Södertälje, fanns en ända tandläkare som har jour på helger samt storhelger. Tack ock lov slapp jag åka till Stockholm och sitta i flera timmar som jag en gång tidigare gjort, då de var panik eftersom vi skulle till Gotland då. Men 5 minuters jobb och flera tusen kr dyrare än en tandläkare på hemmaplan. Men nu har jag i varje fall inte ont längre. Så skönt. Min vanliga tur ni vet..

Sen kom jag hem och då låg alla fortfarande till sängs. Så på den tiden har jag hunnit ringa o bokat tandläkare och vart fram och tillbaka till Nykvarn, gått till tandläkaren och hunnit hem och tagit mig en kopp kaffe. Blev 3 koppar kaffe..

Runt middagstid kom Rebecca och kollade och prövade byxor och vi satte pratade lite om att gå på Kizz konsert den 1 juni tillsammans och ut och käka före. Men sisådär 1000-1200kr per person för en Kizz konsert i Golden cirkel..Vi får se tösa min vad vi kan komma fram till..
Puss och gos med mycket kärlek blev det också så klart med lilla "Waynis"..


Mycket kärlek, många blöta pussar.. Min älskade filur..




Stackars lilla Trassel.. haha

Sedan bakade vi "Cupcake" här hemma, Marcuz dekorerade dem så de blev jättefina. Inget fusk utan helt gjorda från början till slut.. Väldigt goda, fina
Min Cupcake Maker

Han kan den här killen..

Se så fina de är.. De vita är "Rocky Road Cupcake"

En chokladbomb.. Gjort på Philadelphia Marabou..


Massa blev det.. Och läckra i smak och färg och form..

Mitt eget lilla "Starbucks" cafe här hemma..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar