tisdag 25 december 2012

Sen julaftonskväll/natt/morgon

Haft en underbar julafton hos Rebecca och Edwin, där de var fullt hus. Massor av god mat och alla var glada och trevliga. Vi var hemma runt 02.00 och så har vi alla tittat på julklapparna och nu sitter jag här och klockan är massor 04.30. Alla har vi varit uppe länge och jag har ont. Sitter och dricker kaffe (frukostkaffe)..hehe. Dricker det för att få värktabletterna att fungera snabbare. Dricker faktiskt "julkaffe". har ni prövat de någon gång? De är kaffe blandat med kanel, kardemumma och vanilj. Och jättegott med lite grädde i, inte så mycket men lite grann och resten mjölk.
Somnade på Rebeccas och Edwins soffa och när jag blev väckt av Julia så fatta jag inte riktigt var jag var någonstans.
Var ut till min bror och min pappas grav där vi la ett litet arrangemang med "jultema" och tände ljus och facklor runt ett tiden.

Synd att de är så mycket snö och kall om fingrar och tår blir man.. Vi sopade rent på snö så gott de gick.
Och runt 22.30 när jag körde hem mamma hem till sitt i Nykvarn så åkte vi förbi "Turinge kyrka" och tände nya facklor. I morgon ska jag åka till "farfar" och tända ljus och facklor. Klockan rann iväg så alla tyckte jag kunde ta de i morgon istället eftersom tiden var knapp..
Så här såg de ut på julaftonskvällen timma hos pappa och lillebrors gravar..

Vi har tänkt på alla våra änglar idag, Vi önskar att ni kunde varit med oss. Nu fanns ni i våra tankar allihop.
Nu tänker jag försöka att sova. Klockan är morgon och jag ska lägga mig och se julkalenderns sista del. Har tagit insomningstabletter för jag måste få sova. Sova har de varit dåligt om pga smärtor, och inga vanliga sketna smärtor utan här snackar vi om "grymt elaka smärtor"..
Skriver mer om julafton i morgon (läs idag), om vad jag fått mm..
Säger God Natt/God Morgon..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar