fredag 21 december 2012

En lång dags shopping och julmat..

Nu är det jul här i vårt hus, julen är kommen hopp faderalala.. Barnen i ring dansar omkring, dansar omkring..

Tre dagar kvar till jul och julklappshandeln här är i full gång i Villa Villa Kulla.. Har ni kommit igång än? Så på med tomteluvan och ut och shoppa. Fast kanske inte så mycket som jag.. Älskar att handla till mina barn och har alltid gjort.
 Igår började jag med julklappshandeln och handla en del julklappar och då såg det ut så här under vår julgran.. De var rätt kul och se hur högen växer under granen. Berget växer och Lotta shoppar..
Dag ett..

Dag två...
Jag sov i 4 timmar i natt, gick upp halv nio och var på frissan till 10.20. Var 20 minuter försent men de gjorde inget för frisören var också. Efter frisören tog jag en fika med Rebecca och hennes kompis i väntan på att Billy, Julia och Marcuz skulle komma ner.

Barnen sprang runt och shoppade medan jag gick för mig själv och ströva. Fick springa ner till bilen för att dumpa en jäkla massa kassar med prylar för att det började bli tungt och klumprigt att bära på.
Efter 3 timmar så var jag slut och hade ont och ville bara därifrån stan. Vi hade lite brådskande också eftersom vi skulle iväg och möta min mamma och käka jultallrik på "Mångfaldens hus". Vad gott det var för jag var jättehungrig. Mamma bjöd oss alla.. Tack söta du!
Reijo var med de andra "Direktörerna" på dirketörs -julbord på "Jimmys Steakhouse" på Söder i Stockholm.
Nom Nom Nom Nom.. riktigt gott var det!!






Här är jag, hungrig som en varg och ny hårfärg.. De röda har jag lämnat nu för ett tag i varje fall.. De var så otroligt jobbigt med den klarröda färgen eftersom man behövde färga egentligen varje vecka till var fjortonde dag för att inte lystern skulle försvinna. I början, de första året gjorde man ju det men efter hand blev det väl var fjärde till var sjätte vecka och håret såg mest dassigt ut. Nu slipper jag den eviga färgningen.. Men ovant är det, men man vänjer väl sig. Fått jättemycket fina och snälla komplimanger.. Allt från att jag ser snygg ut, ser yngre ut, ser porrig och sexig ut mm.. Tack Tack alla ni snälla..
Efter julmaten så gick vi ut och mamma och jag tog en varsin cigg, som man vanligtvis brukar göra efter maten. Får passa på att röka nu, för den 10:de januari så börjar jag att sluta röka. Mitt nyårslöfte, eller egentligen är de inte ett nyårslöfte heller utan de är så att jag MÅSTE sluta röka pga av min hälsa och sjukdom.
Jag och Julia tog lite knasiga kort utanför "Mångfaldens butik" Bjuder på dem eftersom det är jul.. haha..
Här har ni en Lotta (mig alltså) och min mamma..




Jag soppar alltså trappan till "Mångfaldens hus" iförd i tomteluva.. De sägs ju att julen varar ända fram till påska.. Haha Hasta kvasta på er och en riktigt "God Jul"..
Kollade på lite julklappar där inne, köpte en till Alexsandra och till farmor, men de jag var ute efter var till Rebecca som hade sagt att hon ville ha USA kuddfodral el kuddar i USA motiv, samt en filt i samma tema. Hon sa att de var billiga ochfina där ute. Hahaha!! Lilla Stumpan, jag tror du behöver läsglasögon så att du kan läsa prislapparna på varor och sånt. Fick en liten replik att de hon önskade sig inte kostar mer än 200 kr. Hahaha!! Tror min tös behöver ett presentkort på "synsam" egentligen.. För filt, om de nu ens var en filt, såg mest ut som ett överkast i mina ögon. Och eftersom jag har linser på mig så såg jag även prislappen på dessa saker "Stumpan" Kuddarna kostade från 998 kr st och överkastet kostade 1298 kr.. Aldrig i livet att jag köper dessa alltså.. Haha!!
Men nu är jag i varje fall klar med Rebecca och hennes lilla familj. Och ett presentkort på "synsam" för synundersökning har hon fått.. Hehe..
Jag och Julia fotade lite grann där inne också.. Så här kommer dessa urtjusiga bilder på mig..




Och här bjuder jag på lite flera tagna bilder där inne på "Mångfalden" Så fint där inne att de är kul att fota lite.. Ja här får ni resten nu då..









Efter "Mångfalden så tog vi en fika hemma hos mamma som hade köpt små "Cupcake" enbart för min skull.. Tycker inte de är så där superdupergott egentligen. Men de är  fina bakverk. Ska börja göra lite sådana själv tror jag. I allafall testa nångång.
Och vet ni vad, min tokiga mamma har gått och köpt en del jättesöta med ack så dyra julgranskulor (pynt) till mig. Helt galet att köpa detta för 1000 kr. I morgon ska jag ta bilder på dem så ska ni få se dem.. När vi kom hem så vart det julklappsinslagning i några timmar och julmusik samt unnade jag mig lite glögg och lussekatter.. Billy sover över hos tjejen sin.. Lite sött e det ju faktiskt.


Har backat tiden på de här senaste inläggen eftersom jag började runt tre här i natt.. Har ont i ryggen och magen pga all julshopping. Har fått äta mycket morfin idag för att ens palla med.
Egentligen är klockan 05.30 och jag ska upp om 2 timmar för att fixa naglarna kl 08.00, om två timmar alltså. Lite fin över jul och nyår. Och har faktiskt precis tagit mig en varm kopp choklad med vispgrädde.
Har tagit en insomningstablett så jag borde somna snart, så jag får sova nånting. Blev ju inte så lång nattsömn natten innan heller pga av smärta!
Kanske inte ska säga God Natt för de är ju tidig morgon nu, så.....
OCH


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar