lördag 29 december 2012

Små vackra ting

Så trött, så ont, så ledsen över att jag har så ont.. Fan, man blir deppig av att ha ont och tycker att allt bara går emot en. Men,, men.. Livet är tydligen inte en dans på rosor hela tiden som jag skrev till "Robban Andesrsson" (Robinson Robban).

Idag vaknade jag med jordens ryggvärk efter att ha ramlat och så de vanliga värken så klart..
Sedan har jag varit hängig hela dagen faktiskt. Pest just nu..
Jag och Marcuz åkte till mamma och drack julkaffe, gjord på vanilj, kardemumma och kanel.. (Man kanske skulle kunna göra den blandningen själv, va tror ni?).
I morgon ska jag leta upp ett recept och göra mina första "Cupcake" någonsin med min "cupcake" Maker jag fick av Alexsandra och Lennze i julklapp..
Men först av allt är det "Akutvård" som gäller för mig, sen får man nog se lite hur man mår efteråt.
I varje fall är min mamma fått "cupcake" på hjärnan när det gäller mig. Hon köper små söta ting som hon hittar lite här och där. Johanna är likadan med att köpa små söta ting. Tycker att tanken är så god, behöver liksom inte kosta en förmögenhet, de är själva tanken som jag blir så himla glad över.
De är så sött att de tänker på en och jag blir så glad över dessa små ting.
Idag fick jag detta av min mamma..


En "tavla" med en Cupcake på som jag redan satt upp i köket, ett "polkagrishjärta", en mugg med cupcake på och i den muggen låg små snögubbar av choklad i, en sten som de står "Puss och Kram"
på, ett "nalleljus" samt lådan som sakerna ligger i, som är en typ låda som de står "Bullar" på. Jag gillar de där trägrejerna. Fick ett av Wayne i julklapp där de står "ljus" på. Har lite saker av desa träsakerna. De är riktigt fina tycker jag.. Lite gammaldags stil på.

Sedan åkte jag och Marcuz samt Mamma till "Heron City" för att se på filmen "Mammas pojkar", såg första kvarten och den kvarten var ju bra, man fick skratta.. Sen somnade jag och vakna till tio minuter innan filmen var slut.. Så fråga inte mig om handlingen av den filmen. Marcuz och jag ska nån dag se på "Sune i Grekland", den verkar med bra.. Somnar väl då med.. haha.. dyrt för att sova bara . Men vi fick ett gäng presentkort i julklapp så vi spenderar dom på biobesök, Mackan och jag. 
Här ser ni min Pojke.. "Mammas Pojke"

Någon mer som vill se på "Sune i Grekland"? Säg till så planerar vi någon dag tillsammans.. Jag och Marcuz vill gärna se den.. Så Marie om du känner för att gå på bio så hojta till..


 Som ni vet så jagar jag varje år en ängel till min mamma som kallas för års-ängel. Kommer en lagom till jul varje år och kostar 600kr st.
Har samlat i 3 år i rad nu.. Och i år var det de rosa som håller i en liten stjärna. De står här uppställda i årsvis.. 2010, 2011 och 2012 men dom är fina, och som jag kommer fortsätta samla på till henne varje jul.

Samlar nog något till alla vuxna.. Min mamma änglarna, Rebecca "Lasse Åbergs servis" och jag och Alexsandra samlar på Gynnings glas. Visst är de supersnygga..
 Min och min dotters samling av Carolina Gynnings glas.. Älskvärda glas för oss och 249 kr glaset.
Dessa ord över är lite över vad jag kommer skriva om i morgon.. Men de är i morgon det, nu måste jag sova.. Har tagit sömntablett för o ens kunna sova. så god natt!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar