söndag 21 november 2010

Klockan slår klockan slår Modo missa mål

Hoppas alla prenumeranter mår superb!
Jag mår grymt bra!
Tror jag har blivit överdrivet hockey intresserad nu för tiden. Ett riktigt hockeyfreaks . Brevid mig satt en lappjävel som inte vågade erkänna att han höll på MODO när vi frågade (seriöst, lappen hade nån slags störning, kan inte erinra mig att jag någonsin betett mig så).
Men Djurgården vann och det är ju helt underbart, och jag vann på oddset. Kan det bli bättre? Jag har faktiskt fått en egen Djurgårdströja och det måste ju betyda att jag är väldigt snäll eller hur? och så var jag så snäll att jag blev bjuden på restaurang.
Men innan matchen åkte man ut till spökliga Ekerö, vem vill bo där liksom? Åkte en färja för 50 spänn, 50 spänn. Tänkte de ruinera mig?
Men vad gjorde man på Ekerö? Jo jag köpte ett akvarium för 300kr med tillhör o akvariemöbel. Grabbarnas sköldpaddas akvarium sprack här om dagen. Ja jag ska inte ha fiskpinnar i det utan "sköldis"

DIF:s  tack till hejarklacken!!

Mitt älskade DJURGÅRDEN!!
Och Modo:s ständiga fråga var
När vi kom hem blev det nån skum efterfest energikick till tusen... med 80% rom, chokladpudding med grädde vilket sedan spårade totalt med sprutgrädde överallt. Ja man kan ha kul med sånt också om man har fantasi.
Nu är det lugnt och stilla och jag slötittar med ögonen i kors på "Gräsänklingar", dricker kaffe och äter clementin.
Nu ska jag inta min djuuupa sköhetssömn!
God Natt!

PUSSIS my pussis!

Klockan slår klockan slår djurgårn gjorde mål, åå va de e skönt å se djurgårn göra mål! Klockan slår klockan slår djurgårn göra mål, åå va de e skönt å se djurgårn göra mål!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar