söndag 14 november 2010

De tredje hjulet

Igår har jag kommit på några med att nojsa, som det hade stått i KPs Kropp & Knopp på 90-talet. Alltså over-the-clothes-business, men ändå - obekvämt, främst för mig skulle jag gissa. The action took place på dansgolvet respektive baren och samtliga var väl medvetna om att jag var där och typ 150 andra.

Nu är frågan: tänder dom på tanken av att kunna bli tagna på bar gärning? och i så fall; blir jag en indirekt del av deras sexliv? Jag trodde att det räckte med att jag är en ständig åhörare, och tro mig, efter vad jag har hört så behöver jag knappast få en liveshow. Jag vet att när kvällen är slut så är det full on rabbitsex. Hahhaaha...

Lite bilder på min en och en halvtimmes utgång igår.. Haha, ja jag dum som jag var gick ut en stund fast jag borde legat i sängen. Jag gav upp och åkte hem. Uff, så jag mådde illa igår.

Upp och ner, er och upp.. Tittut!!
På Offentliga toaletter vill man inte sitta på ringen!!
Och lite uppvärmning innan kvällens match.. HOHO
Jag lovar det är inte riktigt som det ser ut att vara... haha

Jag körde bil o var nykter..
Detta är inte heller vad det ser ut som..

Det då? njaaeee..

 Ge faaa, de är MIN!!
Ruuuoompaaa!!!
Liveshowkvinnan in action (!!!!)

Liveshow mannen (!!!!)

 Skillnaden på de olika situationerna - att se eller höra - är att det inte är jag som ser skamsen ut efter att ha hört och sett, utan det är de aktiva deltagarna. Om man då står och bevittnar den enes walk of shame och den andres triumf är man rätt sugen på att fråga två rätt klyschiga frågor. Men låter bli!!

PS: dessa två var i live:a inte tillsammans.. hahaaa.. Lika bra o skriva det så inga missförstånd blir..
Och vissa saker bör tas med en nypa viagra  jag menar salt, men glöm inte ta ett stort glas vatten!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar