måndag 21 januari 2013

Skriva, sova, skriva men nu sooooVa

Nu är ögoninflammationen tillbaka igen och i båda ögonen dessutom. Hann bara känna mig kry ett par dagar. Nu är jag däckad igen med feber, värsta förkylningen..
Känns ju så typiskt. I morgonbitti blir det jag som kommer slå näven i bordet och se till att jag får dunder Antibiotika kur för nu orkar jag inte ligga däckad jämt.
Tror de är immunförsvaret som inte ska vara just nu.. (Har ju sina förklaringar de också).
Åh måste lämna in prover som ska lämnas in på fast på fastande mage och i morgon hinner jag inte eftersom jag måste ta tag i det här om infektionerna jag lyckas dra på mig. Lilla Goa fina Marcuz som är orolig för mig jämt nästan har sett till att jag fått varm choklad och kaffe med grädde på också ❤ plus att han har gjort koksaltslösning så jag har till ögonen o tvätta med. Har tagit mig en Alvedon nyss för jag fryser pga febern. Och värmer de sista av Åre chokladen. La i tvätten i torktumlaren o satte på en ny tvättmaskin också. Tomt där i tvättstugan nu,
Har sovit hela dagen, slumrar in hela tiden. Igår sov jag ett helt dygn nästan.
Förutom när jag var hos mamma en sväng, filmerna vi skulle se slumrar jag till. Idag fick jag två st mini *duttpennor* som kallar dem för. Pennor man skriver med använder till mobilen.. Går inte skriva så bra när man har långa naglar..
Idag pratade Musse o jag känner att jag inte riktigt kan få honom vad 2013 bär med sig i sin kasse, eller så stänger han av. Blev många tårar och så.. Livet är inte alltid som man vill att den ska vara.. Ta hand om dig, din familj, dina vänner.. Lär dig kunna ta kritik från andra även medmänniskor så som vänner, familjen , dina arbetskamrater, chefen och även från dina barn. Men glöm inte att berömma andra också. Ta vara på vänner o familj för de är dem du får hjälp och stöd ifrån. Som johannas uttryck.. Gör om, gör rätt ❤ uhhu detta inlägg har tagit mig flera timmar o skriva för jag somnar emellan..
Tänt ljus för pappa o farfar här och gråtit en skvätt för de inlägg Julia skrev på Fb..
Nä nu ska jag sova på riktigt!
God Natt Friends ❤❤💋
Ska bara tvätta ur ögonen..














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar