lördag 12 januari 2013

En till sömnlös natt..

Hjälp, säger jag bara - vad trött jag är hela tiden! Ont hela tiden, oro hela tiden och infektioner om och om igen och de också hela tiden, de avlöser varann typ. Sist en dunder kur mot halsfluss och nu en förjävlig ögoninflammation.. i två månader har jag gått med en förkyldning som vägrar ge med sig..  Det är helt sjukt! Nu har jag visserligen sovit dåligt i flera veckor. Men jag tycker liksom inte riktigt att det ursäktar att jag slocknar var och varannan minut, vad jag än gör. Tittar på tv, sitter vid datorn, pysslar med mobiien…Jag bara somnar! Jag behöver uppenbarligen få sova igen mig verkar det som, hur de nu ska gå till? För lägger jag mig ner för att sova för natten så kan jag somna sedan vaknar jag med en hemsk oro eller smärta, och så är de kört igen.



Hej på er därute i natten…

Hoppas egentligen att ni sover nu, med tanke på vad klockan är. Men några av er har säkert samma problem som jag i natt och ligger vakna. Säkert hundrade natten som jag är vaken nu, men första natten som jag går upp och sätter mig vid datorn. Men jag håller på att bli galen av tröttheten, den satans smärtan och de jobbigaste av allt de gnagande oron.. Inne på den tredje latten också för att få värktabletterna att reagera. Koffeinet ni vet..

I allafall har vi haft en mycket trevlig eftermiddag och kväll, med god mat och trevligt sällskap. Av min bästa barndomsvän sen små barnsben. Bloggar om allt i morgon (läs senare under dagen) och bilder kommer jag bjussa på också :-D Hoppas vi hinner med en fika i morgon på stan innan hon åker  hem till Finspång. 

Nu ska jag i allafall försöka återgå till sängen och se om jag kan få någon sömn i natt,
även om jag tvivlar med tanke på att jag vaknar ofta nån timme efteråt. Men jag måste verkligen sova lite, jag kommer ju att brinna av om jag inte fått sova lite i natt.Tar faktiskt insomningstablett nu så jag får somna in en timme eller två för o kna

Nehepp, nu ska jag sluta nattsurra. :-P
Hoppas ni sover gott därute, och får en fin morgon. På återseende då!








 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar