torsdag 10 januari 2013

Ledsen och kämpig dag

Idag är inte en av de bästa dagarna i mitt liv.. Är nog rätt skör också. Smärtor som aldrig vill ta slut. Smärtor som aldrig vill ge med sig. Sen strax innan "Åre" har smärtorna tilltagit. Vilket är jävligt jobbigt, sen blir jag givetvis ännu mer nere på grund av smärtan, drar mig undan. Går nästan i ide som nallebjörnen gör om vintern. Skulle faktiskt vilja vara en "nalle" just nu som fick sova bort hela den här perioden.
Idag tog jag upp en grej med "Medicinläkaren" som givetvis jag kanske skulle gjort tidigare, men tyckt vara lite fjantig att ta upp. Han skicka mig direkt till "Gynläkaren", de jag tyckte kanske var lite fjantigt var tydligen inte det. Nu blir det hålligång i skogen igen och jag ska till läkaren nästa onsdag och därefter ska jag göra en röntgen och massor av prover igen. Självklart så kommer de ju mer oro, mer tankar och vill bara krypa in i "nallens" ide.
Hela resan var jobbig  till Åre, sov knappt av smärta och ja jag var loj för de är 2013 nu, 13 är ju sen gammalt en oturssiffra.. De kommer bli så tufft hela år 2013. Tro mig jag försöker, jag kämpar och jag gör mer än vad jag borde eller får göra. Vad leder de till egentligen? Jo, mer smärta, mer trötthet, nedstämdhet, oron som gnager i mig varje förbannade dag, aggressivitet mot sjukdomar och allt helvete på jorden. När ska allt få ett stopp? Det finns tusen saker jag vill kunna göra, men de går ju liksom inte, för jag kan ju inte.
Nu ska jag inte tråka ut er mer med smärta och sjukdomar.

Kan bara skratta åt alla som dömer ut Södertälyeah, Slöddertälje, Tokstan you name it. Idag fick Täby besök av gangstrar. Vad hände?!? Hahaha! Rån, misshandel, våldtäkter, mobbning, skolbränder, sängväteri, ADHD, eksem&allergier, tonårsaborter och barnmisshandel osv osv finns mig veterligen runt hela världen. Välkommen till verkligheten! Täby och alla andra fina ställen är nog lika otrygga som Slöddertälje.
Hemskt att något sånt här ska behöva hända, men nu gör de det och de gör de överallt i detta avlånga land..Tyvärr!!

Idag har jag haft samtal med tanten på sjukhuset för att sluta röka. Det har varit tjat från läkare att jag MÅSTE sluta röka, och med det har de blivit att jag ökat i stället. Vilket är vanligt när läkare är på en och man vet att man måste sluta röka. Då är det vanligt att de blir omvänt och man röker mera i stället. Jag har dubblat mängden cigg. Nu har jag i läxa att gå ner till min vanliga nivå och absolut inte känna någon press till den 24 januari. Och jag ska bryta mönstret med att röka på morgonen. Jag ska äta frukost först innan jag tar en cigg. De där blir konstigt för mig som aldrig äter frukost utan dricker bara mitt kaffe och tar en cigg till det. 
Jahapp, från i morgon så blir det en frukost och sedan en cigg då. Och ner till den nivån jag låg på innan läkarna började tjata. Sedan ska jag skriva en för och emot lista om det rökningen. Finns det något för att röka egentligen?

Har och deppig här ikväll av personliga själ. Men i morgon så kommer min "Bästa barndomsvän" Hon flyttade från Tälje för 12 år sedan. Och på någotvis har vi slarvat bort varann i ett virrvarr.. 
Men i morgon ska vi ses igen och du är så välkommen MARIE!! 
Vilka minnen vi ska babbla om.. Härligt!!



Nu tänker jag gå och lägga mig och sova. Ny dag i morgon som säkert kommer vara mycket bättre, framförallt roligare.
Hoppas ni alla får en god natts sömn. Jag behöver det i varje fall. Men allra först ska jag mysa lite med Marcuz som jag lovade. Han blir så orolig när jag har ont och så.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar