tisdag 15 januari 2013

Marie vi fann varann tillslut..

God kväll!!
Har vaknat till liv lite grann, för tillfället om inte annat. Legat sedan i Lördags och bara sovit. Vaknar till och somnar om. Lever på Alvedon och hostmedicin, renexin och ögonsalva och givetvis alla de andra tabletterna. Vaknade upp med ett igenmurat öga i lördags morse. Fast nu börjar de bli bättre med det i varje fall. Febern håller i sig.
Ja jag har varit däckad och är de än..

I fredas kom min barndomsvän som jag haft sedan årskurs 1 till nian. Och vi umgicks fram tills för 12 år sedan hon flyttade ner till Finspång. Den 27 december hittade jag henne på FB och sen gick de fort. Vi pratade i telefonen några gånger och då i timtal. Fasiken va kul de var och är kul att vi fann varann. Vi båda har ju sökt och letat, vi tappade ju bort varann tack vare flytten.

Så i fredags kom hon och så sov hon kvar hos sina föräldrar, vi satt och pratade gamla minnen. Roliga minnen och funderingar kring hur de gick för de andra klasskompisarna mm..  En del utav dem finns inte i livet - Vila i frid.
De var ett kärt återträff.. Nu har vi lovat varann att ej lämna varann..
Sedan jag lärde känna Marie så tror jag hon har stickat, tror hennes mormor lärde upp henne, för hon kunde redan innan vi började i ettan.
Gjorde en del beställningar av henne. En Pippitröja till mig (lite längre modell och stickat i babygarn, vill ha mjukheten) och så en till Trassel som också är i lite mjukare modell för våren. Trassel fick nu en grå tjockare tröja (lite stor) pippitröja. Nästa blir lite annan modell på. Och stickade cupcake..hehe


Vi bestämde oss för att gå ut och äta middag och ha lite kul, så vi gjorde oss i ordning och så drog vi ner till Crocs Inn.. Och jag har många gånger blivit kallad "MILF" och inte bara jag utan även "Wifey". Däför fick Julia för sig att milf'a upp Marie som inte brukar sminka sig.. Men här så blev de smink på.. Hela köret.






 Se så tjusig hon blev.. Vi hoppa in i min bil och drog iväg till Crocs Inn.. Där åt vi tills jag fick Matkoma som vanligt. En, två ch 16 öl blev det för Marie ;-) hehe..

De blev en trerätters och de var gott alltihop. Kaffe med kaka som efterrätt. Satt och pratade om allt möjligt och under tiden vi åt satt 2 st killar i 30 års-åldern och tjattrade. Efter ett tag bjöd dig sig över till vårt bord och satt och pratade. Och vi kom in på samtalsämnet "jobb" och de frågade vad jag arbetade med och jag svarade "Lyxhustru". De sa att de kom från "folkswagen" och har en kompis som jobbar där och de visade sig att den trevligaste utav dem var hennes chef, medan den andra var chef för en annan avdelning.
Han i randig tröja var inte populär hos mig kan jag säga.. Efter att ha sagt till sisådär 20 ggr att han ska sluta att tafsa på mig som smeka ig på ryggen, hålla mina händer, pilla mig i håret så fick jag spel. Ja, du Laila... Jag hoppas att du inte får sparken nu ;-) hehe..
Den andra som var Lailas avd chef var trevlig och kom inte hem från crocks Inn till Nykvarn och jag och Marie körde honom till Nykvarns centrum. Den andre fick gå, aldrig att han fick sitta i min bil. IDIOT!!


Vi hade otroligt kul, allt från gamla minnen, till att prata om gamla skolkompisar, andra gemensamma vänner och våra familjer och tusen saker till. De lustiga var att de faktiskt inte kändes som vi varit ifrån varann i flera år. Jag vill ge er ALLA ett råd sök upp era gamla vänner från förr. Jag hade först hennes syster på FB och sökte där, men Marie fanns tyvärr inte där.. Tiden gick och så trillade jag in på hennes systers "Jeanette" (känner inte Jeanette så väl, hon bor nu mer också i Danmark) logg den 26 december. Och under denna status uppdatering: ""Hejsan hoppsan, så är det Julefrukost idag med släkten:) Ha en härlig annandag alla söta vänner:)) Kramis"" och jag kollade på de som hade gillat denna status och tror ni inte "DÄR FANNS HON"!!! De hade dagarna innan blibit vänner på FB (Marie är ny där). Men hon hade ingen "pressbild". Men ort, födelsedata passade ju så bra. Så jag slängde iväg en ett meddelande och en vänförfrågan, och dagen efter hade hon svarat och vi skrev ett tag sedan var jag tvungen att åka till läkaren och vi bestämde oss för att jag skulle ringa efter.. Och vi pratade minsann i timmar. Fan så häftigt!!! Så Tack, Jeanette och FB för att vi hitta varann igen. 
För glömt varann har vi aldrig gjort. Båda har vi sökt på Eniro, dator mm, men vi fann varann aldrig fören nu. Och nu släpper vi aldrig taget och slarvar bort varann igen..
Dagen efter hade vi "gofika" i några timmar innan hon åkte hem till sig och si familj.. Tack för ditt besök Marie!!!

Så sök alla, ni vet aldrig vad ni finner.. 
Vi lyckades finna varann och vi kommer snart att ses igen!!
Avståndet mellan Finspång och Tälje är inga hinder.. Vi ses snart igen!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar