lördag 26 januari 2013

En känsla..

Idag har jag inte känt mig så "yehoo"!! Vaknade med en sån kraftfull saknads känsla efter min fina "ängel" pappa.. Jag kände bara att jag MÅSTE till pappas gravplats.. En sån konstig, stark känsla.. Kan inte förklara det bättre..
Barnen skulle ändå till "mormor" idag för att hon hade köpt presenter åt dem. Ringde mamma och fråga om hon ville med till pappas grav, och de ville hon..

Åkte dit och tog en fika och fick beskedet att min "Farbror" ligger på sjukhuset och de är inte alls bra med honom just nu.
Min Farbror har lungcancer.. Och jag blev så ledsen och orolig. Inte kan jag hälsa på honom heller med pga min förkylning.
"Bubben" ringde strax där efter och då kom tårarna som jag suttit och hejdat.
Allting återupprepar sig om och om igen.. Hur mycket orkar en människa? Tänker på min "Faster" också, hon kan inte må speciellt bra nu.. Hon om nån måste må pyton just nu.. Så faster, jag tänker på dig med.. Krama min "Farbror" från mig.. Och tänker på min "farbrors" fru också.. Mitt hjärta och tankar, tårar och rädsla finns med er alla <3

Var ut till min pappas grav och tände ljus och facklor, samt hos bror..
De var något med det undermedvetna som förde mig till pappa idag.. Beskedet om "Farbror" och när vi åkte därifrån så fick jag sån hostattack att jag fick ont i lungorna efter att jag rökt..
Nånting säger mig att detta betyder SLUTA RÖKA, LOTTA!!!! Och hela vägen hem hade jag hostattacker och trodde lungorna skulle hoppa ut..
Denna dag har fått mig att TÄNKA till!!
Jag slutar röka, känslan är stark för att vilja det..
De kommer inte vara lätt, jag vet.. Men jag kan, för pappa vill det!! Jag är så 100% säker på att denna känsla idag har med det undermedvetna att göra.. Kalla mig vidskeplig om ni vill!! Men för mig var känslan så stark och jag är så bestämd att nu är de slut rökt efter 30 år, och de är 30 år för mycket!!

Mina tankar är och finns hos min ängel och hos min farbror idag.. Nu ska jag ringa till honom och höra hur han mår..

Önska mig lycka till med att sluta röka!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar