torsdag 24 januari 2013

Sjuk o uttråkad

Torsdag idag och är fortfarande inte kry, febern hoppar som en jojjo än men inte till 40 graders strecket. De är ju tur i varje fall. Ögonen är bättre o de är väl tur de, Alexsandra eller hur?

Känner mig rejält uttråkad men orkar inte riktigt åka ner på stan och luncha, fika mm..
Nä, jag är däckad o så kommer de vara några dagar till..

Jag är så uttråkad att jag tittar på "Fråga Olle".. Allvarligt, va är de för idioter som medverkar i detta program? En vuxen gubbe som leker bebis med blöja, välling, napp och hela rubbet. Tänk o träffa på en sån där, eller att man har en gubbe som rätt var det är ligger som en bebis i soffan o jollrar.. Haha, fan jag skulle dö.. Antingen skulle jag slå ner fanskapet eller så skulle jag väl dö av garv och kasta ut fanskapet med blöjor, flaskor och hela skämma ut fanskapet för resten sitt liv.. Sen undrar jag varför de just är män som vill vara bebisar? Haha!! Nä, fy fan!!
Ni män är lustiga varelser, ni verkar gå igång på allt.. Haha!!
Min son har fibblat med min Mac dator för att fixa med sin kompis iPhone. Kul Kul där kommer jag och ska lägga in en del bilder från min iPhone till datorn och trycker på en felaktiga knappen.. Hela min telefon raderas. Telenr, bilder mm.. SKITKUL!! Nåja telefonnummer gick att rädda men inte bilderna!! Tur var väl de att de flesta bilderna låg redan i datorn.. Men glad blev jag inte. Ingen större sak men irriterande. I natt ska jag sova i min SÄÄäng som jag inte sovit i på en vecka typ.. Jobbigt att springa upp och ner hela tiden.. I natt blir det i varje fall min säng.

God Natt på er!! Ett sött och vänligt kort damp ner i lådan idag..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar