onsdag 31 oktober 2012

Möte hemma!!

God middag alla läsare.. Idag skriver jag från min aggressiva sida.. Är super arg på min hund som gjort något som man absolut inte får göra.. Nu pratar jag inte om att han kissat på mattan. Nä, han skadade en liten valp. Förhoppningsvis inte allvarligt. Nu får han ligga där och skämmas.
Hoppas bara mitt humör lägger sig tills vi ska ha mötet här idag. Känner mig irriterad på fler saker också. På saker som man planerar och de slutar med att man får göra dem själv, är förbannat trött på det också. Är trött på människor som blåser, smickrar in sig, ljuger, skapar intriger, avundsjuka, utnyttjar andra, snackar skit, nyfikna på andras olycka mm..mm.. Listan kan göras hur lång som helst. Och de här gäller inte bara mig utan folk som beter sig illa mot andra. Stanna upp och tänk efter vad du vill ha för människor i ditt liv!! Jag som person backar, säger inte mycket utan däremot låter jag en sån vänskap (eller kan man kalla det vänskap?) rinna ut i sanden.. Kan man inte ta hand om vänner, nya som gamla utan att de ska utnyttjas så känns inte en sådan vänskap reko. Sedan behöver de inte handla om vänskap utan de kan handla om familj, släkt, en person du nyligen har träffat.. Vem som helst runt dig..
Idag på detta möte ska sådana saker tas upp.. Jag vet vilka som är mina fina vänner och jag vet vilka jag älskar. Men jag måste lära mig att säga ifrån till folk som bara utnyttjar, bedrar, ljuger mm.. mm.. För är de verkligen din vän?
Nu måste jag avsluta.. Återkommer efter mötet!!
Puss och Kram till Er fina i mitt Liv!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar