måndag 1 oktober 2012

Lördags trevligt

Middagen blev lyckad i lördags, alla tyckte förrätten (räkcocktail, Becca fick parmaskinka-cocktail) Huvudrätten bestod utav potatisgratäng, entrecote och rödvinssås. Riktigt gott och lika så chokladmousse med grädde och jordgubbar. Kaffe, Latte, Chailatte och te som avslutningsvis.

Alla gillade maten och det var väldigt mysigt att barnen var här och åt. Var roligt att göra en finmiddag för en gångs skull. Har ju legat på is ett tag med matlagning och bjudningar. Vem vet nästa gång kanske det är din tur att komma hit på middag..

Här njuter vi av förrätten som faktiskt Julia har gjort. Väldigt god gumman.. Ja vad tror ni jag har i glaset? Vin? Rose? Nää, det är faktiskt alkoholfritt vin som jag köpte till mig själv eftersom jag också ville se lite fin i kanten ut.. haha.. Vet ni detta alkoholfria vinet luktade "fimp" om. Jätteäckligt så jag kunde inte dricka vinet alls.. Så där tog det stopp för "fin i kanten" för min del. Cola Light  blev det istället för..
Lilla Waynis fick också vara med och mumsa middag, fast bara för kids från 4 månader.. Mormor hade handlat hem några burkar.. Han har blivit så stabil att han nu kan sitta med och ser vad vi andra gör där uppe vid middagsbordet. Bra köp av matstol de där..



   Efter middagen så tog vi vi efterrätten i vardagsrummet och småpratade samtidigt som vi såg på tv och skrattade till roliga filmsnuttar. Rebecca åkte väl mellan 21.00-22.00.
Alexsandra och Lennze Stannade kvar lite längre och hade som mig"Matkoma"..
Jag och Alexsandra fick för oss att busa lite.. Musse hade riktig "Matkoma"  och sov på soffan.. Jag och Alexsandra började måla naglarna på hennes pappa.. Hahahaaaa!! Han blev så kvinnlig ;-)



Sött va???
  Jag avslutar kvällen med att bädda ner mig i soffan med en skål med godis.. Somnade in skönt där i soffan sen.. Tänkte sova på soffan i natt med.. Varför undrar ni ju säkert och de ska jag berätta.
Jag och gubben har världskrig med varann.. Ja de var väl säkert något sånt ni ville läsa men nu gör jag er besvikna.. Jag sover där i natt för och se hur mage och rygg ter sig i morgon bitti. Hade sjukt ont igår när jag vaknade och hade problem med att ta mig upp  ur soffan..
Men ni, jag orkar inte blogga mer nu.. Tar hand om dagen idag i morgon.. -Ja så får det bli.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar