lördag 13 oktober 2012

Chockad!!!

Sitter här helt i chock, en av mina barndomsvänner har råkat ut för någon riktigt tragiskt.. Ett brott vi aldrig (hoppas det i varje fall) kommer i närheten av, ett brott som hänger mellan liv och död.
Jag är chockad, jag är ledsen och jag har inget vetat förrän idag. FAN att jag inte varit mer lyhörd..
Mina tankar är hos dig vännen <3 Jag kunde ha mist en vän här!!

Idag har jag för övrigt träffat "farmor" och sedan runt elva kom "mamma" och hälsade på. Och så åkte vi iväg mot "skopunkten" för hon ville kolla på vinterskor och det är ju 3 betala för 2 där. Snäll dotter som jag är fick jag ett par varma vinterskor som jag skulle ha till vintern när "Trassel" ska rastas. Tack, Mamma <3
Hon hittade en jättefin vinterjacka på "Kapp Ahl" och små nätta vantar till vintern. Med stolta steg trippade vi mot bilen och tog oss en lunch på "Donken". Jag en "Happy Meal" som ej blev uppäten som vanligt. Min arma mage sa ifrån efter matmisshandeln i onsdags.
Väl hemma ringde min läkare och han ska gå igenom allt på sjukhuset på måndag (han opererar fortfarande på sjukhuset en dag i veckan). Han tar sig an mig på sjukhuset så jag får smita igenom kön lite nu. Får räkna med en 26:e operation. Va finns o göra?
Serverades kyckling till middag och ris, pyttelite peta jag i mig och har haft ont resten av kvällen. Var en sväng ner på stan (fyllechaffis) och där fick jag syn på sonen som kom hand i hand med en söt tjej. Min son har blivit stor och tiden är inne att dela med sig av min son. Fast jag är hans mamma och kommer alltid va först (dock ej störst).
Körde hem dem till flickvännen och han skruva och åla på sig och tillslut kom det.. Mamma får jag sova hos L....? Röd om nos, kinder och stammande röst kunde jag inte säga nej.. Stolt som en tupp och en kram i all hast traskade han iväg mot flickvännen som väntade lite längre bort.. Drog ett djup andetag och tänkte, min son har blivit stor och samtidigt rulla en tår ner från min kind.
Lilla Konkkonken har blivit stor <3

Marcuz och jag har tröst ätit på chokladmousse med vispgrädde till.. Mådde illa efteråt, så mycket åt jag inte.. lovar!! ;)
Fick hem mina linser idag, äntligen.. Inget mer skavande i ögonen som om man hade sand i ögonen 24/7. Skitlinser från "Synsam". Pröva ju ett nytt märke, mer än dubbelt så dyrt och dubbelt så sämre.. Tacka vet jag linser på nätet och mitt gamla hedliga märke av linser.
Jahapp klockan är 01.24 och jag undrar om jag kan krypa till sängs eller om jag måste hämta? (Fyllechaffis).. Skoj nöje en fredag va? Ähh, de gör inte så mycket alls..ligger ju trots allt bara på soffan här ikväll så kan ju passa på att vara snäll också (är jag jämt)!!!
Tankarna far hit och dit över chocken jag fick för nån timme sedan.. Förjävligt att nånting sånt får hända!!! Svin är vad dom är!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar