onsdag 10 oktober 2012

God natt saga

23.50 och jag har tillbringat kvällen med att halvsova. Förstår inte varför jag är trött hela tiden? Aja, kan man ju spåna om, finns ju tusen teorier om trötthet, gravid kanske? ;-) fast då bör man först ha sex sägs det.. Hm, fast mina andra barn är ju jungfrufödsel (kanske nu med)..

Idag var Laila och Anita (Lailas mamma Anita) här och fika och snodde min Trassel.. Och senare idag ringde hon och ville låna min Trassel tills torsdag, populär chi jag har :-) lik matte.. Hehe

Ett litet möte har jag hunnit med (privat). Ett telemöte som ähh (privat) och så ett andra som jag så småningom kommer skriva om..

Sedan hade jag turen att Wifey kom hit och drack latte och mest för att hon kom var för att kolla mina gummistövlar som är rosa. Hon var nog tvungen för med "hundra procent" så kommer det upp ett par gummistövlar i hennes logg på FB i morgon.. Hon kommer springa gata upp och gata mer för att hitta sina gummistövlar som ska slå mina porriga stövlar ;-) Lyckas hon?
Annars satt vi och prata om hur korkade en del är som bloggar, Hanna W (som bytt skepnad till sitt gamla jag) för att nämna en av dem..
Blev "spansk köttgryta" (att jag vågade skriva ut det?) Jag lovar att jag ska skriva ut det receptet inom kort "Marie".
Nu ska jag hoppa i säng.. Ses i morgon om jag orkar det..
Puss på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar