måndag 1 oktober 2012

1 Okt

Hej härliga bloggläsare!!
Igår så fick jag besök utav "Nettan" som kom förbi efter hon varit på "Brukshundsklubben här i Södertälje. Vi fikade och prata lite goja och så var vi ut en promenad med våra hundar. Haha... Ja det såg rätt fjantigt ut när "Trassel" som är så liten bredvid två stora "Rottisar"

Bla bla bla.. Pojkara står på rad ;-)
Frida och Gary
Trassel som tror han är större än vad han är..

Så här ser jag ut när jag är ute med Trassel.. Marcuz gummistövlar, kanske borde jag köpa egna med blommor på.. haha

Efter promenaden så fick jag ett papper av en annan person som kom förbi.. Ett kvitto som är så pass gammalt att garantin har gått ut för länge sedan.. Det den duger till är att torka sig i röven med!! Jävligt BESVIKEN!!!!!!!! Och framför allt LURAD!!
Min middag fick bli MAX igår eftersom jag var själv hemma igår kväll.. Nödlösning när jag var så trött för att laga mat till mig själv. 

Idag så har jag varit på utvecklings samtal om Marcuz och allt var bara fint. Sedan upp en sväng till Laila för att ta en snabbis fika när jag ändå var i trakterna. 
Väl där fick jag ett mess från "hjärtat" som fråga om jag ville ha en lunchdejt med honom. Och han hade lyxen att få två på lunchdejt. Marie hängde på.. Tack för sällskapet Marie och hoppas de går bra med pirayan ;-)

Thaibuffe.. 
Köpte lite smått och gott hem hit för Waynis och öppnat ett Tradera konto och lagt upp saker på "Köp och sälj" på FB
Har även hjälp mamma och köpa en garderob och lånat ut min son "Billy" för att mecka ihop möblerna... 

Nu måste jag gå och sova.. Har varit trött hela dagen och märkte att jag fortfarande ligger på 37.9 i temp.. Mysko värre ju..
Sov från 18.00-22.00 och God Natt!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar