tisdag 26 juli 2011

Tittut!!

Hallå alla nyfikna, för visst är ni nyfikna allt? Det måste ni ju vara. Släkt, vänner, fd kompisar, ex, älskling, beundrare, familj och helt okända människor. Det är kul att ni läser, absolut! Men glöm inte och ta en del med en nypa salt. Jag vänder absolut inte ut och in på mig själv här. Det gör jag i en mycket mer privat blogg. Visst kan jag bli arg och skriva det här och ibland skriver jag om känslor, sorg, besvikelser och saker som gör mig glad som mina barn, vänner, roliga händelser, vad jag gjort under dagen. Men absolut inte ALLT!! Tro icke det.

I morse vet jag inte vad jag har pysslat med eftersom jag vaknade av att jag sitter o dricker kaffe. Jag har tydligen satt på kaffe på morgonen och kom inte ihåg det.  Tur att jag inte spillde över hela mig.. haha..
Har varit en tur till Returen med sopor och det lär bli en del turer dit de närmaste dagarna. Håller på att rensa tomten. Nu ska här bli ordning och reda. Punkt slut.
I morgon har jag beställt telefonväckning, måste upp lite tidigare än vad jag kommer upp nu. I morgon ska jag faktiskt åka och hälsa på Laila och efter ska jag och barnen till Pappa och Mamma.

Igår köpte jag böcker och idag beställde jag hem 3 st nya böcker som jag inte fått tag på i butik. Men nu är de väg hem till mig.
Beställde hem en Make-Up Box från eleven.se och den kostar 650 kr. Dyrt kan tyckas men detta är ett jättebra smink som håller i sig hela dagen. De finns många olika paljetter att välja mellan och även olika prisklasser. Den här köpte jag..

Nu tänker jag lägga mig ner för att läsa och hoppas att mitt magonda går bort. Just nu känns det som det brinner på hela höger sida på mig.. Gaaahh!! Ont, de gör oooont!!

Dröm sött!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar