tisdag 5 juli 2011

Bort med falskheten själv!!

Jag kommer aldrig att sluta förvånas över denna enfaldiga, störda, PANTADE idioten.
Hur fan kan man sitta på sitt feta arsle och säga helt jävla barocka saker?
Seriöst!
Hur kan man som han gör säga att man först har cancer i huvudet, för att nästa gång säga att man har en pågående stroke i huvudet? Alltså helt seriöst. Är allt för att få uppmärksamhet, för inget av det är ett uns sanning.

Du ljuger om allt, du ljuger tom så att du själv inte minns vad du sa gången innan. Du hotar folk runt omkring dig hela tiden. Du lovar saker mest hela tiden, och du är hjälpsam till alla människor säger du. Och att alla utnyttjar din godhet, men Mange det är ingen godhet att säga att du ställer upp på dina vänner och man kan vända sig till dig om man skulle få problem. Hahaa.. Du är ett skämt bara. Skulle aldrig i mitt liv prata med dig om saker. ALDRIG!! Vet du varför? Jo för att du snackar skit, allt Micke sagt i förtroende vet jag, plus att du säkert spär på för det är så otroliga historier.

Ta stackars Micke som inte har en aning om hur i helvete du snackar om honom, hur du lovar han arbete och nästa snackar du så han inte har arbete. Och hur du ska elda upp hans saker o husvagn. Och som du säger att han snor pengar av dig på en MC-Klubb 1000 kr. Finns inte en sanning i något du säger. Och gud allt är jämt Mickes fel, de är Mickes fel att du inte kan behålla en flickvän.. Hahahaaa!! Löjligt, de är dina jävla lögner som gör att de flyr. De vuxna kvinnorna går inte på sånt, vi tycker inte du är ett dugg tuff eller ball för fem öre. Bara så jävla patetisk. Däremot småflickor som inte ens har blivit 18 år ser upp till dig. Vet du varför? Jo, de tycker du är så häftig för att du äger en lastbil (snart inte), för att du åker till Tyskland och fyller på spritförråden och bjuder småbarn på sprit, du har egen firma men du berättar inte att den firman är pankrutt och dessa småflickor tror att de kan få allt av dig. Det måste vara fruktansvärt mödosamt att alltid behöva hävda sig. Eller?

Du sitter med flaskan i näven jämt. Kör onykter. Tänk om du skulle köra på ett stackars oskyldigt barn. Hotar nästan jämt mig när man pratar med dig att du ska hänga dig, ta livet av dig på alla möjliga sätt. Hur sjukt är inte det? Tycker det är fruktansvärt hur du håller på. Och ditt gnällande om att du vill ha en riktig familj? Ursäkta, men vem vill ha en alkoliserad lögnare som spelar dubbelspel? Inte jag i alla fall.
Vad trodde du, trodde du i din vildaste fantasi att jag ens skulle vilja ha dig? Hahahaaa!! Nej, hade jag velat det så hade jag väl tagit emot dina inviter, kanske gått på ditt snack om vilket perfekt liv vi skulle få.. Mohaha..Har aldrig rört vid dig och skulle aldrig komma på tanken heller.
Jag ska säga dig, jag har ett perfekt liv, jag har kärlek, jag har ALLT jag vill ha. Jag har riktiga vänner. Vet du varför? För att jag är trygg i mig själv. Jag är 120 procent säker på mig själv och alla människor i mitt liv.

Jag suddar för gott ut dig i mitt liv. Vill inte vara vän med dig längre, bort med telefonnr.. JA ALLT!!

Ha ett så gott liv Mange Nordlander!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar