tisdag 12 juli 2011

Morgonsvammel

Go Morgon!!
Blev väckt av en argsint väckarklocka som inte ens var min.
Jag är inte speciellt rolig på morgonen. Vill helst vara ifred. Jag vill helst inte visa mina monstersidor i detta stadiet och jag ÄR ett monster innan mina två koppar kaffe.
JA två. Du kanske tror att jag har mjuknat efter en men nej. Två alltså. Två? TVÅ.
På riktigt. Jag ÄR hemsk men för mig är du är värre. En kliande böld som är en fastetsad nagel i mitt öga. Var det målande nog?
Innan mitt kaffe väljer jag helst inte att prata med någon, så ha förståelse, snälla.
Ja detta är typiska Lotta!
Fan, att man ska vara så beroende utav kaffe och givetvis den där äckliga ciggen på morgonen.
Fy satan!

Nyvaken och naken i min säng. Nej riktigt så bra (illa) är det inte. Men relativt nyvaken är jag ändå. Vaknade för en timme sen, drog isär gardinerna och det enda jag kunde urskilja ur mina mascaraihopkletade ögon var att det verkar bli en fin dag idag för kanske strandliv och att det är iskallt i sovrummet pga att fönstret stod på vid gavel. En kopp kaffe och en cigg är avklarad, dags för kaffekopp nr två nu. 
Hela gårdagen gick jag som i ett töcken, jag borde typ gå i ide en månad för att ta igen all förlorad sömn. Antibiotika kuren är slut, något de satte in i tron att det kan vara en infektion i magen. Två st starka antibiotikakurer satte de in. Men de har inte hjälpt mig någonting mer än att jag blev ännu mer keff i magen. Jag ger mig faan på att jag hade pheber igår, kanske inte hög med fan så sänkt jag kände mig. Orkar inte ens gå till läkare längre.

Ska vi försöka spåna lite på vad vi ska göra "Sömmer öf 2011"! Kidsen måste få sin beskära del av sommaren. Lite utav planerna är Gröna Lund, Boda Borg i Karlskoga och Skara Sommarland. Sedan hoppas jag få komma iväg på Egypten resan. Men det är ett eget kapitel. De andra är mera dagsturer på en - två dagar.
Sedan ska man ju ha pengar också. Just nu är beredd att dra en ganska jämn paralell mellan mig och en fattig kyrkråtta. Nej..Så jävligt ÄR det inte, vi har mat på bordet varje dag (storhandlat). Men skulle gärna vilja ha en "Fadder" fram till lön.. Hell, I need a fadder! Haha!!

Min kära telefon har pajat också, den flippar totalt nu. Åhhh!!

Idag åker pappa och mamma ut med husvagnen och är ute några dagar. Hoppas verkligen att pappa får må så bra det bara går. Pratade med pappa igår och han lät så glad och det värmde så i hjärtat på mig att höra lite glädje i rösten. Husvagnen har alltid varit min pappas stora hobby (kan man säga hobby?) I alla fall hoppas jag de en fin tripp nu. Det behöver ni :-) <3



Okej, jag är medveten om att jag inte skrattar ihjäl mig på bilden men någon måtta får det ju vara. Tänkte bara göra ett snitsigt retoriskt knep att gå tillbaka till utgångspunkten, den röda tråden... vilket råkar vara jag i min säng.
Nu ska jag vila/sova en liten stund till, blir knockad av morgonens mediciner tyvärr.
Hoppas alla får en crazy day!!
Pussmun - Puss på er <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar