fredag 29 juli 2011

Dagens redogörelse

Halleluja vilken blåsig och trött fredag det varit idag. Jag vill ha sol, massor av sol. Ärligt talat så har den här sommaren varit ett riktigt jävla skämt.
 Behöver väl kanske inte göra någon vidare utpräglande redogörelse om vad jag sysslat med idag.
Var i ut till Mekonomen och hämta delar till pappas bil, åkte ditut och lämna av delarna, tog upp mamma och åkte till Nykvarn och strosade runt i en timme tillsammans med 75 svettiga människor med Foppatofflor - seriöst, när ska de dö ut?
Det blev Ica, Apoteket och Statoil. Sedan tillbaka till Taxinge. Och Faster och farbror kom dit med en storstilad entré och kort därefter kom Johanna och JR med pamp och ståt. Det blev lättare lunch och fika. Jag och Johanna sportade eftermiddagen med ett besök på Hedlandet. Därefter hamnade jag i någon sorts övertrötthet.. Min natt hade ju inte varit den bästa då jag svimmat och slagit i soffbordet så jag var dränkt i näsblod. Alexsandra hittade mig där på golvet och hon hade blivit jätterädd. Jag svimmade pga av smärtan i magen blev så stark. Sitter nu med samma smärta och hoppas verkligen inte det blir som igår natt. Fast de ska det väl inte heller? Detta får inte bli någon vana..
Kvällen har jag roat mig med att läsa ut en bok.. Plöjer böcker i rasande takt en efter en.. haha.. Mycket nöje.
PS: Är inte självmordsbenägen. Detta är en leksakspistol och detta är fjanterier.. Så där ja!! Hoppas att ni har förstått?? Hahahaaa.. God Natt, i morgon är en annan dag och helt säkert regnar det.. Svenska sommaren är fantastisk eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar