söndag 17 juli 2011

Svara dåååå!!!!!!!

Sitter meden oro som är till duga. Söker efter min pappa och mamma som är ute med husvagnen. Pratade med mamma runt 13.00 tiden och fick veta att pappa inte mådde bra och låg för tillfället och sov. Ja, de är på väg hemåt men de hade bara åkt utanför campingen i Linköping för pappa var så trött. När jag pratade med mamma så rätt var det var så bröts samtalet och när jag ringde om kom bara fram till mobilsvar. I ca 2 timmar har jag bara kommit till mobilsvar. Nu när jag ringer, och även när Alexsandra ringer så kommer det signaler men ingen SVARAR!!!!!
Nu sitter vi här och vet inte ifall det har hänt något. Vi pratade om att ifall pappa blir sämre på någotvis att vi kommer ner och kör hem husvagn o bil och dem. Men nu finns ingen kontakt. Mammas telefon har ju också olyckligtvis gått sönder under denna resa.
Försöker lugna mig själv med att telefonen dog av batteritorsk och pappa har lagt den på laddning i husvagnen och glömt ta med den till bilen, hoppas verkligen bara att det är så. Hoppas att de är på väg hem..
Ursh, vad jag är orolig och magen värker av denna oro!!

2 kommentarer:

  1. Åhh, Lotta älskling!! Om du och vi är oroliga ska vi ringa varandra...Vi var också beredda att sticka iväg, om det skulle bli riktigt illa...Vi var vakna till 23.30 inatt, ifall det skulle hända något, sover med telefonen vid min sida.Vi finns för er!!! Kramat o klart!!!!
    Faster o Farbror...Var rädd om dig hjärtat!

    SvaraRadera
  2. Tack faster, men vet du jag har inte erat telefonnr :-( Måste be pappa om det. Det är riktigt läskigt när man inte får tag på dem, får näst intill panik. Och nu verkar ju pappa inte alls må bra :-(
    I morgon kör jag honom till SöS, det är bäst så. Han ska inte köra bil nu.
    Och jag håller med vi måste ringa varann. Kram på er faster o farbror. Tack för att ni finns <3

    SvaraRadera